Kutak za fanove Selme M.
Moderator: _BataZiv_0809
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Slikarka i dizajnericaSaian wrote:ko je Selma M.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sajo ba cugo sam sa Selmom u ratu, moze popit kisu Boziju
:D
Najbolja je u jednom intervjueu, bila anketa pijete li alkohol i kaze Selma ma ponekad popijem jednu votku. I nije slagala, popije ona votku ali flasu spuca
:D:D
Najbolja je u jednom intervjueu, bila anketa pijete li alkohol i kaze Selma ma ponekad popijem jednu votku. I nije slagala, popije ona votku ali flasu spuca
-
idic
Hornse druže vajni ne odaji tuđih tajnihorns&drums wrote:Sajo ba cugo sam sa Selmom u ratu, moze popit kisu Boziju:D
Najbolja je u jednom intervjueu, bila anketa pijete li alkohol i kaze Selma ma ponekad popijem jednu votku. I nije slagala, popije ona votku ali flasu spuca:D:D
-
ZorZ
#34 Selma!?
sjecam se jednog njenog bisera iz nekog casopisa gdje su je pitali za misljenje o ljetu/moru i sl. a ona odgovorila kako je njoj suncanje "seljacki" 
-
Stitch__
#36 Re: Selma!?
ja se sjecam bisera emine jahovic, kaze da ne voli muskarce koji piju kafu, jer joj dva muska prsta na fildzanu izgledaju "seljacki"ZorZ wrote:sjecam se jednog njenog bisera iz nekog casopisa gdje su je pitali za misljenje o ljetu/moru i sl. a ona odgovorila kako je njoj suncanje "seljacki"
-
zgembo adislić
Whah...oplakah...prvo rizzzzo pa selma...ko ce postaviti topic sta mislimo o dijabolicnoj porodici Gegaj 
-
mehopuzic
Selma M ti je rodica od Senne MZadig wrote:ja iskreno ne znam ko je Selma M. nikada za nju nisam cuo.
jesam li propustio nesto?
Sto se tice Selme Bajrami, horns iil brazza njegov me sa njom upoznao na temi Hayat (hotel) ili slicno...
eto, dijaspora pojma nema ko je Selma M. a vamo bi da glasamo
dobro neko reće-rizzo ruža je bio manje ofiran
- Saian
horns pa ne smijem ni pomisliti kakve ti onda lazhi o meni shirishorns&drums wrote:Sajo ba cugo sam sa Selmom u ratu, moze popit kisu Boziju:D
Najbolja je u jednom intervjueu, bila anketa pijete li alkohol i kaze Selma ma ponekad popijem jednu votku. I nije slagala, popije ona votku ali flasu spuca:D:D
-
femme of_Roi
zgembo adislić wrote:Whah...oplakah...prvo rizzzzo pa selma...ko ce postaviti topic sta mislimo o dijabolicnoj porodici Gegaj
Jedan je Rizzo Ruza!
-
FrozenCastle
#45 Re: Kutak za fanove Selme M.
Kako hayat.ba nezvanično saznaje, vjenčanje je obavljeno u strogoj tajnosti u Sarajevu u prisustvu najuže obitelji.
Haris Silajdžić i Selma Muhedinović već duže vrijeme svoju ljubavnu vezu skrivaju od očiju javnosti.
Haris (Ćamil) Silajdžić je rođen 1. oktobra 1945. godine u Brezi kod Visokog. Osnovnu školu je završio u Brezi, a srednju Gazi Husrev-begovu Medresu 1964. godine u Sarajevu. Diplomirao je na Fakultetu za arapski jezik i islamski studij u Bengaziju (Libija). Na Univerzitetu u Prištini je magistrirao 1977. godine a doktorirao 1979. godine.
Godine 1974. zaposlio se u Institutu za istoriju Kosova u Prištini, gdje je radio do 1978. godine, kada je angažovan kao predavač arapskog jezika na Filozofskom fakultetu u Prištini.
Od 1996. godine je profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, a od 1998. godine i na Cornell University Ithaca u New Yorku. Bio je gostujući profesor na univerzitetima: Harvard, Maryland, Chatham House (Kraljevski institut za međunarodne odnose u Londonu), Carnegie fondaciji i Woodrow Wilson centru.
Član i potpredsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) bio je od njenog osnivanja, do 1996. godine kada osniva Stranku za BiH (SBiH) i postaje njen predsjednik. Na čelu Stranke se i danas nalazi, s prekidom od 2001. do 2006. godine, kada ju je predvodio Safet Halilović.
Selma Muhedinović, u svojoj mladosti uplovila je u muzičke vode, te snimila nekoliko hitova koje se i dan danas slušaju.
Zvaničnih informacija o vjenčanju Harisa i Selme još uvijek nema.
(Hayat)
Haris Silajdžić i Selma Muhedinović već duže vrijeme svoju ljubavnu vezu skrivaju od očiju javnosti.
Haris (Ćamil) Silajdžić je rođen 1. oktobra 1945. godine u Brezi kod Visokog. Osnovnu školu je završio u Brezi, a srednju Gazi Husrev-begovu Medresu 1964. godine u Sarajevu. Diplomirao je na Fakultetu za arapski jezik i islamski studij u Bengaziju (Libija). Na Univerzitetu u Prištini je magistrirao 1977. godine a doktorirao 1979. godine.
Godine 1974. zaposlio se u Institutu za istoriju Kosova u Prištini, gdje je radio do 1978. godine, kada je angažovan kao predavač arapskog jezika na Filozofskom fakultetu u Prištini.
Od 1996. godine je profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, a od 1998. godine i na Cornell University Ithaca u New Yorku. Bio je gostujući profesor na univerzitetima: Harvard, Maryland, Chatham House (Kraljevski institut za međunarodne odnose u Londonu), Carnegie fondaciji i Woodrow Wilson centru.
Član i potpredsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) bio je od njenog osnivanja, do 1996. godine kada osniva Stranku za BiH (SBiH) i postaje njen predsjednik. Na čelu Stranke se i danas nalazi, s prekidom od 2001. do 2006. godine, kada ju je predvodio Safet Halilović.
Selma Muhedinović, u svojoj mladosti uplovila je u muzičke vode, te snimila nekoliko hitova koje se i dan danas slušaju.
Zvaničnih informacija o vjenčanju Harisa i Selme još uvijek nema.
(Hayat)
-
mali_balon
#46 Re: Kutak za fanove Selme M.
Pa on njima se prica ima ihihiii zar nije on onaj babkua...

-
FrozenCastle
#47 Re: Kutak za fanove Selme M.
Nije to ona pjevala, to je Azra pjevala. 
-
RtrnOfSalisbury
#48 Re: Kutak za fanove Selme M.
... pa zar sena m nije musko