I ovo bi kao trebalo biti objasnjenje kako kupiti skupji auto za manje para? Osim toga, sta ako sam ja taj koji treba ga popusi prvi da bi ti kao dobro prosao?arhivasvega wrote:Evo ti primjer gnjolf 6 2010 dizel ne bitno koji cca 18000km. Fiat Bravo 2010 dizel ne bitno koji cca 10000km. Adac test 100 polovnih auta koja su presla 100000km Bravo na 6 mjestu, gnjolf tamo negdje 40 i neko mjesto. Eto prodaj octaviu i kupi Brava i sta te briga sto je neko popusio, pokusaj shvatit da ima ljudi koji voze auta, a ne ko vi ne vozis oktaviu nego paretempuser wrote:arhivasvega wrote: E vidim da si konacno shvatio, zasto kupovati nesto precijinjeno, kad mozes bolje auto za manje para, a BTW Alfa 159 je skuplja od oktavije i nema čćđdžšž u imenu
Jos samo da objasnis kako kupiti skuplji auto od Octavie za manje para, a da neko na tom autu nije debelo popusio?! Tim se patentim malo bavi!
Isto kao sto kupujes skuplji auto za manje para tako prvo do detalja izvedes racunicu ko je vise izgubio na kupovini/prodaji auta, a onda krenes sa supljom pricom kao ti eto vozis auto, a ja vozim pare!
Tu nema dalje rasprave! Lep pozdrav!