Kusturica izvrijeđao Stankovića

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Abacija

#201 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Abacija »

konrad wrote:
Abacija wrote:Nisam napisao da se zalazes za multietnicnost jer bi to bila laz. Ja od ranije znam da si ti fasista i to si upravo sad priznao ostalim forumasima, kao i neregistrovanim citaocima. Napisao sam da pozivas da se o multietnicnosti Sarajeva diskutuje i da je to, zato sto dolazi od tebe, u najmanju ruku cinicno.
Tvoje pozivanje za ovom diskusijom je identicno kao kad bi npr. Ante Pavelic organizovao okrugli sto sa temom o kvalitetu zivota Srba i Jevreja u Hrvatskoj. :x smajlikojipovraca
I dalje podmeces, jer nista drugo nisi u stanju, da sjeces i lijepis izjave i slicno.
Ne podmecem ja nista. Sam si napisao sljedece:
konrad wrote:Gdje se ja to zalazem za multietnicnost i mulitkulturu ? Multietnicnost i multikulutura je sjajna stvar, ali nije moja stvar da se ja zalazem za to...
a jos ranije si na temi o Dodiku branio Rajka Vasica-Turcina.

I rest my case. 8-)
konrad wrote:O nestanku multietnicnosti u Sarajevu bi trebao da pokrenes temu ti, a ne ja. O tome bi trebao da pricas ti, a ne ja, jer ja sam kao sto sam vec rekao zrtva tog problema, a ne ti.
Ali ti imas tesku infekciju fasizma, jer ga ne vidis i ne zelis da vidis tu sebi ispred nosa, ali ces zato da se sanjas o buducim protjerivanjima naroda, o iseljavanju jednog naroda u Vojvodinu i slicnim nebulozama.

Ja nisam za istjerivanje bilo koga u Vojvodinu ili Srbiju. Ali to jeste srpsko politicko rukovodstvo koje izdaje bh Srbe na isti nacin kao sto su hrvatske Srbe izdali Martic i kolege mu. Ja sam za to da se ratni zlocinci strpaju u zatvor a huskacki politicari u ludnicu. A Z A T V O R i L U D N I C A se ne pisu V O J V O D I N A koliko ja znam. Mozda to zvuci u tvojoj glavi i ako je to stvarno slucaj predlazem ti pregled kod specijaliste.
konrad wrote:Sasvim je jasno ko zeli fasizam na djelu, ja koji pozivam na dijalog ili ti koji pozivas na protjerivanje. Kada vidim kod tebe makar jedan post u kome se zalazes za nesto normalno onda cu to reci, ovako i dalje si jedan teski ekstremista, huskac kao tvoj idol Dalton.
Kad si se ti prikljucio ovom forumu ja sam tebe pozivao na dijalog. A znas kako si mi uzvratio? Lazima i negiranjem ociglednih stvari. :roll:

P.S. Pitanje za domacu zadacu. Znas li ko je prijavio @Dalltona kad je prvi put odletio u Banovice?
Meho Kodro

#202 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Meho Kodro »

Jazz_Junkie wrote:
Meho Kodro wrote:LINK
Kusta vratio snimke, HTV ih objavio, po ovome sa linka nije bas bilo prezestoko
Ipak bi volio da HTV objavi svih tih dvadesetak minuta.
Evo ti, SVIH 2O MINUTA - SNIMKA

Kusta se na pocetku topio da pokaze kako je on cool i pristojan lik, daleko od onoga kakvim ga prikazuju...
ultima_palabra

#203 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by ultima_palabra »

Meho Kodro wrote:
Jazz_Junkie wrote:
Meho Kodro wrote:LINK
Kusta vratio snimke, HTV ih objavio, po ovome sa linka nije bas bilo prezestoko
Ipak bi volio da HTV objavi svih tih dvadesetak minuta.
Evo ti, SVIH 2O MINUTA - SNIMKA

Kusta se na pocetku topio da pokaze kako je on cool i pristojan lik, daleko od onoga kakvim ga prikazuju...
Kako ga je kulturno razvalio :D Kusta bi se poslije onoga trebao upisati na jedan kurs debate kod Sanje Vlaisavljević :lol:
Zmijuga loma

#204 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Zmijuga loma »

Kad Muratovog nesto pitas, nakon 5 minuta zaboravis sta si ga pitao. Al neda se Stankovic. :-)
KENJAC

#205 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by KENJAC »

Mene stvarno interesuje jedna stvar! Svi povracaju na Kustu sto je pio viski sa Milosevicem dok je vijecnica gorila! Neka ! Sa pravom ! Ali.... nikom , ali bas nikom ne smeta sto je Ciro pio viski sa Tudjmanom dok se Stari Most rusio ! Zasto ?
osa

#206 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by osa »

KENJAC wrote:Mene stvarno interesuje jedna stvar! Svi povracaju na Kustu sto je pio viski sa Milosevicem dok je vijecnica gorila! Neka ! Sa pravom ! Ali.... nikom , ali bas nikom ne smeta sto je Ciro pio viski sa Tudjmanom dok se Stari Most rusio ! Zasto ?
za to što se ćiro bavi nogometom, a to je kako znamo "najvažnija sporedna stvar na svijetu", ma šta sporedna, .ebo film.
piupiu

#207 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by piupiu »

Kusturica je nesretan covjek, ljudi, nesretan. To je sustina. A nacin na koji se on nosi sa svojom nesrecom je fakinski, tvrdoglav, prznicav, 'mojne da te spucam glavom' ... i mislim da je bas zato ova visedecenijska debata s njim i o njemu jos uvijek u toku :wink: -- "Nemanja" ne moze biti 'nasiji' nego sto jeste, mentalitet mu je isti kao i mentalitet svakog teksta naslovljenog sa 'Kusta, Kusta, smrdi ti iz usta'. Pa, kom smrad, a kom guzno crijevo. Jedno bez drugog ne moze. Ocigledno. :-)
mofo33

#208 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by mofo33 »

piupiu wrote:Kusturica je nesretan covjek, ljudi, nesretan. To je sustina. A nacin na koji se on nosi sa svojom nesrecom je fakinski, tvrdoglav, prznicav, 'mojne da te spucam glavom' ... i mislim da je bas zato ova visedecenijska debata s njim i o njemu jos uvijek u toku :wink: -- "Nemanja" ne moze biti 'nasiji' nego sto jeste, mentalitet mu je isti kao i mentalitet svakog teksta naslovljenog sa 'Kusta, Kusta, smrdi ti iz usta'. Pa, kom smrad, a kom guzno crijevo. Jedno bez drugog ne moze. Ocigledno. :-)
taman tako :thumbup: Kusturica kao svaki drugi pojedinac manifestuje nesrecu na svoj nacin
treba samo malo pogledati po sajtu koliko nesretnih ima :-) samo im licni smrad iz usta smrdi mnogo manje od tudjeg
Post Reply