Ne podmecem ja nista. Sam si napisao sljedece:konrad wrote:I dalje podmeces, jer nista drugo nisi u stanju, da sjeces i lijepis izjave i slicno.Abacija wrote:Nisam napisao da se zalazes za multietnicnost jer bi to bila laz. Ja od ranije znam da si ti fasista i to si upravo sad priznao ostalim forumasima, kao i neregistrovanim citaocima. Napisao sam da pozivas da se o multietnicnosti Sarajeva diskutuje i da je to, zato sto dolazi od tebe, u najmanju ruku cinicno.
Tvoje pozivanje za ovom diskusijom je identicno kao kad bi npr. Ante Pavelic organizovao okrugli sto sa temom o kvalitetu zivota Srba i Jevreja u Hrvatskoj.smajlikojipovraca
a jos ranije si na temi o Dodiku branio Rajka Vasica-Turcina.konrad wrote:Gdje se ja to zalazem za multietnicnost i mulitkulturu ? Multietnicnost i multikulutura je sjajna stvar, ali nije moja stvar da se ja zalazem za to...
I rest my case.
konrad wrote:O nestanku multietnicnosti u Sarajevu bi trebao da pokrenes temu ti, a ne ja. O tome bi trebao da pricas ti, a ne ja, jer ja sam kao sto sam vec rekao zrtva tog problema, a ne ti.
Ali ti imas tesku infekciju fasizma, jer ga ne vidis i ne zelis da vidis tu sebi ispred nosa, ali ces zato da se sanjas o buducim protjerivanjima naroda, o iseljavanju jednog naroda u Vojvodinu i slicnim nebulozama.
Ja nisam za istjerivanje bilo koga u Vojvodinu ili Srbiju. Ali to jeste srpsko politicko rukovodstvo koje izdaje bh Srbe na isti nacin kao sto su hrvatske Srbe izdali Martic i kolege mu. Ja sam za to da se ratni zlocinci strpaju u zatvor a huskacki politicari u ludnicu. A Z A T V O R i L U D N I C A se ne pisu V O J V O D I N A koliko ja znam. Mozda to zvuci u tvojoj glavi i ako je to stvarno slucaj predlazem ti pregled kod specijaliste.
Kad si se ti prikljucio ovom forumu ja sam tebe pozivao na dijalog. A znas kako si mi uzvratio? Lazima i negiranjem ociglednih stvari.konrad wrote:Sasvim je jasno ko zeli fasizam na djelu, ja koji pozivam na dijalog ili ti koji pozivas na protjerivanje. Kada vidim kod tebe makar jedan post u kome se zalazes za nesto normalno onda cu to reci, ovako i dalje si jedan teski ekstremista, huskac kao tvoj idol Dalton.
P.S. Pitanje za domacu zadacu. Znas li ko je prijavio @Dalltona kad je prvi put odletio u Banovice?