Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kurs kao kurs ne postoji, jer je bespotrebno.... sve je stvar prakse...
a sto se tice novog fakulteta, mislim da jos nije vrijeme da se upise isti jer navodno jos uvijek nase ministarstvo nije dalo saglasnost i dozvolu za rad....
mada je sve to meni nejasno jer vec je jedna generacija zavrsila.... ne mogu da vjerujem da se niko jos nije raspitao... a ako te to vec interesuje, najbolje bi ti bilo ako imas slobodnog vremena zaposeli se u neki hotel ili neku turisticku agenciju na pola radnog vremena i sve ces nauciti, jedino neces imati papir, ali preporuku da.... i jako je interesantno i hotelijerstvo i turizam... ali ako ne volis s ljudima da radis i ako nisi bas najbolji po pitanju strpljenja i gutanja knedle u nekim situacijama, bolje nemoj....moras imati jake zivce....
pa eto sretno....
Upisi vanredno ugostiteljsko-turisticku. Onda je samo do tebe koliko brzo mozes poloziti sve predmete. Ili, imas u Dubrovniku bas koledz za to pa idi tamo. Praksa zagarantovana po najboljim hotelima u svijetu - placena praksa.
a ima nesto sto mozes zavrsiti i od cega poceti.... dobijes papir ali je za avio salter, T1, T2, amadeus.....prodaja avio karata, vezano za turizam, a i amadeus ima prodaju hotelskih kapaciteta, pa i tu oblast pokrijes....
a u svakom slucaju ako cujes da ima neki kurs javi..... mada ja nisam cula, a u tom sam poslu skoro 8 godina.....
Ajd potrazicu ak sta bude ... jer hocu da imam kao neki certifikat u vezi toga da mogu raditi nesto vezano za to....
( turisticke agencije itd ... a i kao privatnik )
Meni treba neki kurs ali iskljcivo za usavrsavanje za podiyanje usluge na viši nivo .
U stvari ne samo meni nego i dečkima iz kluba ,da možemo kvalitetniju uslugu da pružimo, da naši gosti budu zadovoljniji .