Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Potreban mi je spisak sto vise kuca koje drze kurseve iz bilo kojih oblasti, npr. znam za Interlingua - jezici, Goete institut - njemacki, japanska ambasada - japanski besplatno itd... znaci iz bilo kojih oblasti, informatika, jezici, itd... Potrebno mi je za jedan projekat
ps. Nisam ogranicen sto se gradova tice, znaci moze bilo koji grad iz BiH ali da mi napisete npr. IME - IZ CEGA DAJU KURS - GRAD.
ri0 wrote:Potreban mi je spisak sto vise kuca koje drze kurseve iz bilo kojih oblasti, npr. znam za Interlingua - jezici, Goete institut - njemacki, japanska ambasada - japanski besplatno itd... znaci iz bilo kojih oblasti, informatika, jezici, itd... Potrebno mi je za jedan projekat
ps. Nisam ogranicen sto se gradova tice, znaci moze bilo koji grad iz BiH ali da mi napisete npr. IME - IZ CEGA DAJU KURS - GRAD.
Privatna skola POLIGLOT - Obala Kulina bana 24/1 - Sarajevo
drzi kurseve informatike, stranih jezika: engleski, njemacki, francuski, talijanski, spanski, latinski .......
centar andre malraux - spanski, talijanski, francuski
soros sylabus skola - engleski jezik
ze centar nahla - arapski, turski, engleski, kurs racunara, (besplatan) kurs poslovne administracije, kurs izrade nakita, kurs samoodbrane, dosta nekakvih seminara isto
mislim da ima kod nas i udruzenje dante alighieri....talijanski jezik
u spanskoj ambasadi su nekad bili besplatni kursevi spanskog jezika
ceh isto spanski
alica.k wrote:centar andre malraux - spanski, talijanski, francuski
soros sylabus skola - engleski jezik
ze centar nahla - arapski, turski, engleski, kurs racunara, (besplatan) kurs poslovne administracije, kurs izrade nakita, kurs samoodbrane, dosta nekakvih seminara isto
mislim da ima kod nas i udruzenje dante alighieri....talijanski jezik
u spanskoj ambasadi su nekad bili besplatni kursevi spanskog jezika
ceh isto spanski
Chmoljo wrote:alice taj kurs talijanskog, besplatno?
ne, sto sam napisala da je besplatno, to je besplatno. ostalo ne znam, ne bi sirila dezinformacije tak....al cuj, mozda u italijanskoj ambasadi sta ima besplatno? mozda su se ugledali na ostale :S
Chmoljo wrote:alice taj kurs talijanskog, besplatno?
ne, sto sam napisala da je besplatno, to je besplatno. ostalo ne znam, ne bi sirila dezinformacije tak....al cuj, mozda u italijanskoj ambasadi sta ima besplatno? mozda su se ugledali na ostale :S