Kurs sveCkog jezika!

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Soul_Sista

#1 Kurs sveCkog jezika!

Post by Soul_Sista »

Pozdrav!

Da li neko na forumu zna da li ima gdje kurs i casovi svedskog jezika u Sarajevu? U pitanju je nivo pocetnika. Ja sam malo trazila na netu ali bez rezultata pa ako neko ima kakavih vise informacija bilo bi od pomoci da postavite na ovaj topic. Dolazi i u obzir privatni casovi. Eto tako to.. :D
Saian

#2 Re: Kurs sveCkog jezika!

Post by Saian »

Soul_Sista wrote:Pozdrav!

Da li neko na forumu zna da li ima gdje kurs i casovi svedskog jezika u Sarajevu? U pitanju je nivo pocetnika. Ja sam malo trazila na netu ali bez rezultata pa ako neko ima kakavih vise informacija bilo bi od pomoci da postavite na ovaj topic. Dolazi i u obzir privatni casovi. Eto tako to.. :D
:shock: :shock: :shock: :shock: jes to ti u Sarajevu :D ? cekaj, cekaj da performuliram: jes to ti zhiva ?

P.S. ja ne znam dze ima kurs shveCkog, al znam dze ima francuski :oops: :D
Saian

Post by Saian »

sjooooooo, a umro bih u uvjerenju da ti znash shvedski :D :D :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

:D :D :D

ama ziva i zdrava sam Seher Boy :D nije za mene vec za jednu dobru drugaricu :D malo je stidljiva a ja reko da pomognem i poguram u vako teskim vremenima kad je sve naopacke :D

hej bila sam nedavno u rodnom nam kraju i bas prolazila pored nase osnovne skole :D sa vana je sve je izgledalo isto :-) sjecas se Zmaj Jovine? debela Sena sa poderanim stramplama? :D
Post Reply