Dakle u ambasadi Spanije kazu da vise nema kurseva... u skolama stranih jezika (par koje sam uspjela pronaci na netu)
nema osim u jednoj gdje su vec poceli...
Zna li iko pouzdano gdje se u ovom gradu moze uciti Spanski jezik?
Umalo da zaboravim: da ne bi bilo reklamiranje, molim sve info na pp
kurs SPANSKOG jezika-gdje??????
- Pasiflora
-
drekalica28
#2 Re: kurs SPANSKOG jezika-gdje??????
Sve sam ti ispisala pa vidjela da hočeš sve informacije na PP.
Dakle...pogledaj sandučić svoj.
Dakle...pogledaj sandučić svoj.
- suncica24
#3 Re: kurs SPANSKOG jezika-gdje??????
Kurseve spanskog jezika imas u CEH-u, Centru za spanjolski, u Zelenih beretki, kod cafea Habsburg
Ovaj centar je specijaliziran za spanjolski, u saradnji sa ambasadom organizuje i polaganje DELE, zvanicnog spanjolskog testa, predavaci su spanjolke i spanjolci, ja idem i prezadovoljna sam, kako profesorima, tako i samim casovima.
Upis je, koliko ja znam, vec zavrsen, kursevi su poceli, ali mozes provjeriti, a ako ne, zaista predlazem da sacekas slijedeci upisni rok, jer je razlika u predavacima i casovima evidentna.
Inace, imas spanjolski kurs i u Poliglotu, te u francuskom centru Andre Malraux
Ovaj centar je specijaliziran za spanjolski, u saradnji sa ambasadom organizuje i polaganje DELE, zvanicnog spanjolskog testa, predavaci su spanjolke i spanjolci, ja idem i prezadovoljna sam, kako profesorima, tako i samim casovima.
Upis je, koliko ja znam, vec zavrsen, kursevi su poceli, ali mozes provjeriti, a ako ne, zaista predlazem da sacekas slijedeci upisni rok, jer je razlika u predavacima i casovima evidentna.
- zrla_frla
#4 Re: kurs SPANSKOG jezika-gdje??????
jos jedno pitanje - cijena? u CEH-u, mislim?
- Pasiflora
#5 Re: kurs SPANSKOG jezika-gdje??????
Ja sam ti najprije odgovorila na pp, pa vidjela da si mi ovo napisala.suncica24 wrote:Kurseve spanskog jezika imas u CEH-u, Centru za spanjolski, u Zelenih beretki, kod cafea Habsburg![]()
Htjela sam na pp da me ne prozivaju kako nekoga reklamiram
Nama papir nije bitan, nego iskljucivo znanje. Mislis li da pocetnik (ima neki fond rijeci, ali gramatika i pisanje gotovo nista)
moze pohvatati obzirom da su drugi poceli?????????????
Imas li kakva iskustva sa Poliglotom? Na nekim temama sam pronasla (za neke druge kurseve) prilicno pizitivna, ali i negativna iskustva.
-
drekalica28
#6 Re: kurs SPANSKOG jezika-gdje??????
zrla_frla wrote:jos jedno pitanje - cijena? u CEH-u, mislim?
Bilo je 230 KM, a plaćalo se iz dvije rate.
- starii
#7 Re: kurs SPANSKOG jezika-gdje??????
i mene interesuje spanski..mozes i meni na pp