Kurs slikarstva u Sarajevu?
Moderator: anex
-
Dino007
#1 Kurs slikarstva u Sarajevu?
Zna li neko da li negdje u nasem gradu ima neko ko drzi kurs slikarsta za slikare amatere?
- Tesssa
je li jos trazis informaciju?
Mozes doci na akademiju, mozda je neko voljan da te uci, a postoji i ona skola crtanja, mislim da se Monocle zove (ali uopste nisam sigurna), e sad kakva ti je kvaliteta te skole, to je upitno...
Mozes doci na akademiju, mozda je neko voljan da te uci, a postoji i ona skola crtanja, mislim da se Monocle zove (ali uopste nisam sigurna), e sad kakva ti je kvaliteta te skole, to je upitno...
-
alu1860
Kurs slikarstva ako zelite mogu vam drzati ja, apsolvent sam slikarstva pa ako ste zaintresovani mozete mi se javiti na ovu adresu
[email protected]
[email protected]
- Jara
Kurs drzi profesionalac, akademski slikar . Čujem da organizuju i izložbe radova svojih polaznika. Pohađala sam kurs birvaktile - odlična relaksacija !dinchy84 wrote:je li jos trazis informaciju?
-
Dino007
Hvala vam ljudi, samo dali znate kad se odrzava, u kojim terminima?Jara wrote:Kurs drzi profesionalac, akademski slikar . Čujem da organizuju i izložbe radova svojih polaznika. Pohađala sam kurs birvaktile - odlična relaksacija !dinchy84 wrote:je li jos trazis informaciju?
-
Dino007
Kako to izgleda, ti imas iskustva, koliko bude ljudi, kojeg su uzrasta, koliko kosta ta relaksacija?Jara wrote:Kurs drzi profesionalac, akademski slikar . Čujem da organizuju i izložbe radova svojih polaznika. Pohađala sam kurs birvaktile - odlična relaksacija !dinchy84 wrote:je li jos trazis informaciju?
- Jara
Primaju sve uzrasteDino007 wrote:Kako to izgleda, ti imas iskustva, koliko bude ljudi, kojeg su uzrasta, koliko kosta ta relaksacija?Jara wrote:Kurs drzi profesionalac, akademski slikar . Čujem da organizuju i izložbe radova svojih polaznika. Pohađala sam kurs birvaktile - odlična relaksacija !dinchy84 wrote:je li jos trazis informaciju?
- simbabimba
#19 Re: Kurs slikarstva u Sarajevu?
Znate li gdje bismo mogli upisati likovno nadareno dijete da malo odnjegujemo taj talenat?
- Zox
#20 Re: Kurs slikarstva u Sarajevu?
Znam ja. Kod Mirze Ibrahimpasica. Najboljeg ucitelja za likovno nadarenu djecu pa rekao bih na svijetu
vidio sam sta rade njegovi ucenici od 6 do 14 godina, sumanuto ih dobro uci! Art corner, branislava đurđeva 20 (kod parka mirze i davora)
- simbabimba
#21 Re: Kurs slikarstva u Sarajevu?
Super i puno hvala na info!
ps je li skupo?
ps je li skupo?
- Zox
#22 Re: Kurs slikarstva u Sarajevu?
Mislim da nije.
Nema na cemu
Nema na cemu
-
senci-071
#23 Re: Kurs slikarstva u Sarajevu?
Imam curicu 7 god,i jako voli da crta.Malo sam se raspitivao,i predlozili su mi ovu skolu crtanja.
https://www.facebook.com/pages/%C5%A0ko ... 80&sk=info.
Molim vas vase misljenje.
https://www.facebook.com/pages/%C5%A0ko ... 80&sk=info.
Molim vas vase misljenje.