Kurs Engleskog jezika u Sarajevu

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
masline01

#1 Kurs Engleskog jezika u Sarajevu

Post by masline01 »

Znate li za dobar kurs Engleskog jezika u Sarajevu za stariju osobu koja je apsolutni pocetnik?
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#2 Re: Kurs Engleskog jezika u Sarajevu

Post by corolla02 »

Ne znam za kurseve, ali recimo kasete sa engleskim, neke jednostavne, svakako ti mogu pomoci u pocetku sa izgovorom i gramanikom.
Moj daidja u svojim kasnim 50tim, je tako u toku rata bio na desnoj strani u Mostaru, nije imao kud, i samo je sluso kasete i ucio koliko je mogao.
Kad je sve stalo, sa svojim iskustvom u gradjevinstvu i sa engleskim jezikom, je radio u Norveskoj gradjevinskoj agenciji koja je bila smjestena na lijevoj obali. Prije rata uvjek fino zivio sa svojom familijom, a engleski mu je pomogao da opet zivi fino nakon rata. Sve se moze kad se hoce, ali i mora!
alica.k

#3 Re: Kurs Engleskog jezika u Sarajevu

Post by alica.k »

syllabus skola? ne znam jel ima za odrasle, al ja kad odvedem malu seku uvijek ima i odraslih tamo...vrijedi se raspitati.
prijateljica ide na kurs u alteralingua...radi u nekakvoj americkoj firmi i oni su je tamo poslali.
interlingua ni slucajno.
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#4 Re: Kurs Engleskog jezika u Sarajevu

Post by anjusha »

alica.k wrote:syllabus skola? ne znam jel ima za odrasle, al ja kad odvedem malu seku uvijek ima i odraslih tamo...vrijedi se raspitati.
prijateljica ide na kurs u alteralingua...radi u nekakvoj americkoj firmi i oni su je tamo poslali.
interlingua ni slucajno.
zasto?
Par puta sam cula ovo pa me zanima sta je to tako lose tamo?
Hvala :D
Leonid Breznjev

#5 Re: Kurs Engleskog jezika u Sarajevu

Post by Leonid Breznjev »

Locked