Kurs engleskog jezika

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
mali_balon

#26 Re: Kurs engleskog jezika

Post by mali_balon »

madesa wrote:treba mi pomoc znaci engleski znam veoma dobro potrebno je tu jos rada sigurno,znaci mogu li preporuke gdje upisati taj kurs ali da je diploma priznata

Sylabus na carsiji. Mozes s edogovoriti da te testiraju pd ada ti kazu gdje da nastavis, ili da odma uzmes certifikat na kojem ce pisati koji si nivo.
Ja sam za certifikat dao 80KM, mislim. Uradis jedan test, zaokruzi nadopuni i mali razgovor sa profesoricom i gotovo. I priznat je svugdje kod nas, niko mi jos nije facu slozio ili rekao nesta. A za inostranstvo nisam siguran.
HrvatMusliman

#27 Re: Kurs engleskog sa certifikatima

Post by HrvatMusliman »

Simply_Red wrote:Pozdrav svima..

Zanima me ima li negdje u gradu priznat kurs engleskog ali da se ne moram peglati i ici na predavanja jer engleski znam skroz dobro ali mi treba certifikat jelte posto mi niko nece na rijec vjerovati... Znaci po mogucnosti da odem odradit neki test i ako polozim da dobijem certifikat.. Toefl ne bih jer vazi samo dvije godine:(

TOEFL je najbolji, a to što važi samo 2 godine to je zbog biznisa. Jezik se ne zaboravi za 2 godine, i svatko će ti cijenit više toefl nego nešto drugo makar bio on stari.
ZPP

#28 Re: Kurs engleskog jezika

Post by ZPP »

http://www.kupikupon.ba/deals/Cambridge2014feb

Ima li neko savjet za ovo, uzeti ili ne?

Nesto mi nevjerovatno da je ovoliki popust a da je sve ok.
Tabhana

#29 Re: Kurs engleskog jezika

Post by Tabhana »

Vrijede li išta ovi certifikati koje dobijaš u Fahdu ili je to okvirno sam u Bej-ha?

Upao sam na veći stepen, idem već par mjeseci (šest traje), pa me tek tako zanima.
Post Reply