Trebam hitno, osim keiko learning centra (cuo sam da nisu bas dobri sa predavanjima) bilo koju informaciju neke skole koja daje kurseve autocada (sa diplomom na kraju naravno)...
Hvala...
Kurs autocad-a!!!
-
theLastDon
#2 Re: Kurs autocad-a!!!
Za AutoCAD ne znam, ako si zainteresovan za ArchiCad, javi se na pp
-
Lexmark
#3 Re: Kurs autocad-a!!!
Kako prodje sa AC-om,nadjel sto...Poceo sam da radim pa mi na poslu treba AC,imas li kakav savjet kako napredovati...Kurs ili...Salsaon2 wrote:Trebam hitno, osim keiko learning centra (cuo sam da nisu bas dobri sa predavanjima) bilo koju informaciju neke skole koja daje kurseve autocada (sa diplomom na kraju naravno)...
Hvala...
- Ateista
#4 Re: Kurs autocad-a!!!
Tesko cete AutoCad nauciti preko kurseva, tu se objasnjavaju osnovne stvari koje se mogu i preko helpa i tutoriala, ono sto je najvaznije je biti kreativan i naci nacin kako da koristite koju komandu, zavisno od toga sta crtate.
Mozda bi najbolje i najefikasnije bilo da nadjete nekog ko vec radi i crta ali ko je vase struke, tako da vam ta osoba najbolje moze pokazati stvari koje ce vama i trebati. Naravno, osim ako vam ne treba bas i diploma, a ne znam ko to danas trazi, bitno je da se zna raditi.
Ja sam na faksu imao jako dobrog profesora koji nas je ucio AutoCad, o njemu samo najbolje mogu reci (sto je rijetkost) ali svejedno ne mogu reci da sam puno od njega naucio, opet sam najvise naucio sam crtajuci i istrazujuci, upravo zato sto on nije moje struke i sto je imao skroz drugaciji pristup.
Sretno!
Mozda bi najbolje i najefikasnije bilo da nadjete nekog ko vec radi i crta ali ko je vase struke, tako da vam ta osoba najbolje moze pokazati stvari koje ce vama i trebati. Naravno, osim ako vam ne treba bas i diploma, a ne znam ko to danas trazi, bitno je da se zna raditi.
Ja sam na faksu imao jako dobrog profesora koji nas je ucio AutoCad, o njemu samo najbolje mogu reci (sto je rijetkost) ali svejedno ne mogu reci da sam puno od njega naucio, opet sam najvise naucio sam crtajuci i istrazujuci, upravo zato sto on nije moje struke i sto je imao skroz drugaciji pristup.
Sretno!