Kupusovicu, drzi se reziranja ne filozofiraj
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 Kupusovicu, drzi se reziranja ne filozofiraj
Gledam prijenos Bosnine utakmice, neki tim iz Litve....pauza je, Emir Delic sa Hajata razgovara sa sulejmanom kupusovicem kritikuje Horde Zla, Kraljice Zla i Manijake.
Prica se o kosarci, poce on filozofirati "ne mogu da vjerujem da u ovom gradu u kojem je ubijeno hijade djece grupa mladih sebe zove Horde Zla...a pogotovo Sarajke da se nazivaju Kraljicama Zla...."
Na pitanje "sta mislite o manijacima?" On govori " Jos gore, cuj manijaci"
Kupusovicu, drzi se ti reziranja predstava i heklaj u medjuvremenu, ne barkchi gdje ne treba.
PS Njegov komentar vezan za HZ i TM grafite po gradjevinama tipa Katedrale je na mjestu. Ali sto nas kolektivno napljuva....ko da su HZ i TM pobili djecu Sarajeva......
Prica se o kosarci, poce on filozofirati "ne mogu da vjerujem da u ovom gradu u kojem je ubijeno hijade djece grupa mladih sebe zove Horde Zla...a pogotovo Sarajke da se nazivaju Kraljicama Zla...."
Kupusovicu, drzi se ti reziranja predstava i heklaj u medjuvremenu, ne barkchi gdje ne treba.
PS Njegov komentar vezan za HZ i TM grafite po gradjevinama tipa Katedrale je na mjestu. Ali sto nas kolektivno napljuva....ko da su HZ i TM pobili djecu Sarajeva......
-
Umjetnik a
#2 Re: Kupusovicu, drzi se reziranja ne filozofiraj
mIRCerka wrote:Gledam prijenos Bosnine utakmice, neki tim iz Litve....pauza je, Emir Delic sa Hajata razgovara sa sulejmanom kupusovicem kritikuje Horde Zla, Kraljice Zla i Manijake.
Nek obućar ne ide dalje od cipele.
-
pudlica
covjek hoce da se osjeca kao u pozoristu da moze otici sa porodicom na utakmicu gdje je kosevo 35 000 mjesta,skenderija 6000 mjesta,grbavica 16 000 koliko vec i on nema mjesta sa porodicom otici,ma pod rukicu sa platinijem moze komotno 
-
Majstorinho
Slazem se s njim kad je rekao ono za Manijake, ali se ne slazem sto je rekao za Horde Zla, i Kraljice Zla.
-
Majstorinho
Znas da se ja malo zezampudlica wrote:ma dobro majstorinjo opet koje on da nakon 20 godina postojanja nesto prica za ime
A nemoj tako, on je rezirao Reisovo okupljanje povodom 500 godina islama u BiH
- Fiore
#9 Re: Kupusovicu, drzi se reziranja ne filozofiraj
Mislim da je pomenuti Kupusar radio na nekoj seriji il filmu dgje su trebali biti prisutni navijaci oba tima ( projekat iz 2004 godine) medjutim istruho plan pa sad rezi na sve sto ima veze sa navijacima.. licno sam ga gledao kako hoda oko trena na Grbavici sa jos nekim likom kojem Kupusar objasnjav mlatarajuci ruakama kao da se davi u nekom jezeru..mIRCerka wrote:Gledam prijenos Bosnine utakmice, neki tim iz Litve....pauza je, Emir Delic sa Hajata razgovara sa sulejmanom kupusovicem kritikuje Horde Zla, Kraljice Zla i Manijake.
Kupusaru rokni jednu sljivovicu mazni sishu od portira..
Eh sto bio bio merak njega i gospodina Harisa Burinu ukrstit nesto kao
Face TO Face..
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Mada je zaista Kupusovicu mjesto u pozoristu ima i te kako puno istine u onome sto je juce rekao. I jedan i drugi naziv navijackih skupina nema ama bas nikakve veze sa sportom niti daje imalo mjesta da bi se kroz te nazive moglo reci da su to navijaci nekih sportskih klubova. Nisu ginuli za Bosnu i Hercegovinu Horde Zla i Manijaci nego su ginuli BH patrioti a okruzivale su nas u pravom smislu rijeci horde zlai i i te kakvi manijaci jer samo manijaci mogu ubijati djecu iz snajpera. Dakle u pitanju su samo asocijace na imena koja nikako ne bude u ljudima lijepe osjecaje. Mislim da je tu Kuposovic u pravu.
-
Umjetnik a
hrasno38 wrote:Mada je zaista Kupusovicu mjesto u pozoristu ima i te kako puno istine u onome sto je juce rekao. I jedan i drugi naziv navijackih skupina nema ama bas nikakve veze sa sportom niti daje imalo mjesta da bi se kroz te nazive moglo reci da su to navijaci nekih sportskih klubova. Nisu ginuli za Bosnu i Hercegovinu Horde Zla i Manijaci nego su ginuli BH patrioti a okruzivale su nas u pravom smislu rijeci horde zlai i i te kakvi manijaci jer samo manijaci mogu ubijati djecu iz snajpera. Dakle u pitanju su samo asocijace na imena koja nikako ne bude u ljudima lijepe osjecaje. Mislim da je tu Kuposovic u pravu.
ali su navijačke skupine nastale prije rata, a ne u ratu ili posloje
dobro sad ćemo se zvati paja patak i duško dugouško
-
PITARKA_SA
Ko je njega sta pitao????
jel normalan on????
hahahahahahahahah
pa nije normalan..
cuj on bi mijenjao naziv Horde zla i Kraljice zla. kuci svojoj i svojoj zeni nek mijenja opis ili ime, sta god,nama vala nece .
kakav lik,svaka mu cast kako je lud
glupane,glupane,glupaneeeeeeeeee....
jel normalan on????
hahahahahahahahah
pa nije normalan..
cuj on bi mijenjao naziv Horde zla i Kraljice zla. kuci svojoj i svojoj zeni nek mijenja opis ili ime, sta god,nama vala nece .
kakav lik,svaka mu cast kako je lud
glupane,glupane,glupaneeeeeeeeee....
-
elSaik
Znaš li ti uopšte šta sve može značiti riječ manijak?hrasno38 wrote:Mada je zaista Kupusovicu mjesto u pozoristu ima i te kako puno istine u onome sto je juce rekao. I jedan i drugi naziv navijackih skupina nema ama bas nikakve veze sa sportom niti daje imalo mjesta da bi se kroz te nazive moglo reci da su to navijaci nekih sportskih klubova. Nisu ginuli za Bosnu i Hercegovinu Horde Zla i Manijaci nego su ginuli BH patrioti a okruzivale su nas u pravom smislu rijeci horde zlai i i te kakvi manijaci jer samo manijaci mogu ubijati djecu iz snajpera. Dakle u pitanju su samo asocijace na imena koja nikako ne bude u ljudima lijepe osjecaje. Mislim da je tu Kuposovic u pravu.
maniac (mā'nē-ăk')
1. An insane person.
2. A person who has an excessive enthusiasm or desire for something: a sports maniac.
3. A person who acts in a wildly irresponsible way: maniacs on the highway.
Ali, uredu, od sad ćemo se zvati Fini Momci i djevojke, skraćeno - FMD i Dobra gradska raja - DGR. Jel' može?
-
PITARKA_SA
jest,ili VESELI TULIPANI,jel to odgovara ostalim civilima??Umjetnik a wrote:hrasno38 wrote:Mada je zaista Kupusovicu mjesto u pozoristu ima i te kako puno istine u onome sto je juce rekao. I jedan i drugi naziv navijackih skupina nema ama bas nikakve veze sa sportom niti daje imalo mjesta da bi se kroz te nazive moglo reci da su to navijaci nekih sportskih klubova. Nisu ginuli za Bosnu i Hercegovinu Horde Zla i Manijaci nego su ginuli BH patrioti a okruzivale su nas u pravom smislu rijeci horde zlai i i te kakvi manijaci jer samo manijaci mogu ubijati djecu iz snajpera. Dakle u pitanju su samo asocijace na imena koja nikako ne bude u ljudima lijepe osjecaje. Mislim da je tu Kuposovic u pravu.
ali su navijačke skupine nastale prije rata, a ne u ratu ili posloje
dobro sad ćemo se zvati paja patak i duško dugouško
ko njih sta pita,nit zive taj zivot,nit prate,nit ih zanima, a vazda se takvi ljudi petljaju tamo gdje im nije mjesto.kako me samo to nervira.
cuj sulejman kupusovic prica o nazivU navijaca??
sto on hoce da mu labuDZE jezero ,promjeni ime cccccc
bjez samo se nerviram zbog kretena svakakvih
-
HiBreeD
Ja se u potpunosti slazem s tobom i sa Kupusovicem...Gledao sam njega u jos jednoj emisiji gdje je pricao upravo o ovome...hrasno38 wrote:Mada je zaista Kupusovicu mjesto u pozoristu ima i te kako puno istine u onome sto je juce rekao. I jedan i drugi naziv navijackih skupina nema ama bas nikakve veze sa sportom niti daje imalo mjesta da bi se kroz te nazive moglo reci da su to navijaci nekih sportskih klubova. Nisu ginuli za Bosnu i Hercegovinu Horde Zla i Manijaci nego su ginuli BH patrioti a okruzivale su nas u pravom smislu rijeci horde zlai i i te kakvi manijaci jer samo manijaci mogu ubijati djecu iz snajpera. Dakle u pitanju su samo asocijace na imena koja nikako ne bude u ljudima lijepe osjecaje. Mislim da je tu Kuposovic u pravu.
A sto se tice ove recenice " Kupusovicu, drzi se ti reziranja predstava i heklaj u medjuvremenu, ne barkchi gdje ne treba." potpuno je besmislena u drustvu gdje je sve izopaceno i naopako, manekenke su voditeljice dnevnika, ginekolozi, internisti, soferi autobusa, dakle poliiticari raznih profila odlucuju o sudbini nas malih ljudi...uostalom svi mi mali obicni ljudi svakodnevno donosimo razne sudove i kritike o mnogocemu, ne vidim sto to ne bi mogao i Kupusovic- reditelj po zvanju...
P.S, Kupusovic mi nije od omiljenijih likova, u svakom slucaju ima trenutaka kada misli i kaze nesto pametno...
-
PITARKA_SA
ko je to kupusovic da mjenja ime navijacima sarajeva???????HiBreeD wrote:Ja se u potpunosti slazem s tobom i sa Kupusovicem...Gledao sam njega u jos jednoj emisiji gdje je pricao upravo o ovome...hrasno38 wrote:Mada je zaista Kupusovicu mjesto u pozoristu ima i te kako puno istine u onome sto je juce rekao. I jedan i drugi naziv navijackih skupina nema ama bas nikakve veze sa sportom niti daje imalo mjesta da bi se kroz te nazive moglo reci da su to navijaci nekih sportskih klubova. Nisu ginuli za Bosnu i Hercegovinu Horde Zla i Manijaci nego su ginuli BH patrioti a okruzivale su nas u pravom smislu rijeci horde zlai i i te kakvi manijaci jer samo manijaci mogu ubijati djecu iz snajpera. Dakle u pitanju su samo asocijace na imena koja nikako ne bude u ljudima lijepe osjecaje. Mislim da je tu Kuposovic u pravu.
A sto se tice ove recenice " Kupusovicu, drzi se ti reziranja predstava i heklaj u medjuvremenu, ne barkchi gdje ne treba." potpuno je besmislena u drustvu gdje je sve izopaceno i naopako, manekenke su voditeljice dnevnika, ginekolozi, internisti, soferi autobusa, dakle poliiticari raznih profila odlucuju o sudbini nas malih ljudi...uostalom svi mi mali obicni ljudi svakodnevno donosimo razne sudove i kritike o mnogocemu, ne vidim sto to ne bi mogao i Kupusovic- reditelj po zvanju...
P.S, Kupusovic mi nije od omiljenijih likova, u svakom slucaju ima trenutaka kada misli i kaze nesto pametno...
odakle mu PRAVO i MUDA da uopste prica o tome??????
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
šta je ovim navijačima 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Kao prvo ne vidim razloga sto pjenis jer covjek nije rekao da hoce da mijenja nego da mu se jednostavno ne svidjaju ta imena kao sto se sigurno ne mogu svidjeti niti jednom normalnom ljudskom bicu. Niti jedan normal roditelj tesko da moze prihvatiti da mu je dijete pripadnik necega sto se zove Horde Zla ili Manijaci ali naravno to ti ne mozes shvatiti jer te puca jos uvijek mladelacki adrenalin koji ce splasnuti onoga trenutka kada se ozbiljno uhvatis u kostac sa zivotnim problemima. Ako je tebi merak da se nazivas Kraljicom Zla onda uzivaj isto kao sto i ja uzivam posmatrajuci takvu vrstu mentalnih sklopova.PITARKA_SA wrote:ko je to kupusovic da mjenja ime navijacima sarajeva???????HiBreeD wrote:Ja se u potpunosti slazem s tobom i sa Kupusovicem...Gledao sam njega u jos jednoj emisiji gdje je pricao upravo o ovome...hrasno38 wrote:Mada je zaista Kupusovicu mjesto u pozoristu ima i te kako puno istine u onome sto je juce rekao. I jedan i drugi naziv navijackih skupina nema ama bas nikakve veze sa sportom niti daje imalo mjesta da bi se kroz te nazive moglo reci da su to navijaci nekih sportskih klubova. Nisu ginuli za Bosnu i Hercegovinu Horde Zla i Manijaci nego su ginuli BH patrioti a okruzivale su nas u pravom smislu rijeci horde zlai i i te kakvi manijaci jer samo manijaci mogu ubijati djecu iz snajpera. Dakle u pitanju su samo asocijace na imena koja nikako ne bude u ljudima lijepe osjecaje. Mislim da je tu Kuposovic u pravu.
odakle mu PRAVO i MUDA da uopste prica o tome??????
-
WizzardFromBOZ
pun mi je milokliz svih ovih delija iz horda zla ili manijaka... 
-
elSaik
Jest vala. Nije bitno kakvi ste, bitno je kako se zovete. Tipično bosanski.hrasno38 wrote: Niti jedan normal roditelj tesko da moze prihvatiti da mu je dijete pripadnik necega sto se zove Horde Zla ili Manijaci ali naravno to ti ne mozes shvatiti jer te puca jos uvijek mladelacki adrenalin koji ce splasnuti onoga trenutka kada se ozbiljno uhvatis u kostac sa zivotnim problemima. Ako je tebi merak da se nazivas Kraljicom Zla onda uzivaj isto kao sto i ja uzivam posmatrajuci takvu vrstu mentalnih sklopova.
Možemo se mi zvati i G42, ali to neće promijeniti ama baš ništa.
Ali mi ovaj Wizzard dade dobru ideju. Zvat ćemo se Wizzard Boys Sarajevo. Ili Sarajevska grupa navijača 1 i Sarajevska grupa navijača 2.
Alfa-tim, Sarajevski plavci, Skupina ludih momaka i djevojaka... zapravo, ovo ludih mi malo vuče na nasilje, to niko normalan ne bi prihvatio. Bolje, onda... Skupina momaka i djevojaka koji vole ići na utakmice svoga kluba, skraćeno - SMIDKVINUSK...
Jel' dosta glupiranja?
- Suicidal Siberian
I treba Kupusovic da se drzi svoje branše....
Horde Zla i Manijaci su dio kulture ove države, ma kako ona nekome izgledala deviantna...oni spadaju u jedan segment urbane subkulture, jer na kraju krajeva s obzirom kakvo je generalno stanje u drzavi, a da ne govorim u sportu, oni su najsvjetlija tacka...e sada sto neko to smatra agresivnim ili nazadnim, to je njegov problem....izmedju te dvije skupine rijetko se desavaju sukobi i incidenti za razliku npr engleske ili italije gdje navijacke grupe postoje za tuče i obračunavanje a ne za navijanje...
Manijaci i Horde Zla su zadnji branik odbrane ovog grada pred papanlukom i šundom...Sarajevo je samo mrtvo slovo na karti bez ta dva pojma...kao sto bi i bilo bez sebilja, vjecne vatre, inat kuće...itd itd...
Horde Zla i Manijaci su dio kulture ove države, ma kako ona nekome izgledala deviantna...oni spadaju u jedan segment urbane subkulture, jer na kraju krajeva s obzirom kakvo je generalno stanje u drzavi, a da ne govorim u sportu, oni su najsvjetlija tacka...e sada sto neko to smatra agresivnim ili nazadnim, to je njegov problem....izmedju te dvije skupine rijetko se desavaju sukobi i incidenti za razliku npr engleske ili italije gdje navijacke grupe postoje za tuče i obračunavanje a ne za navijanje...
Manijaci i Horde Zla su zadnji branik odbrane ovog grada pred papanlukom i šundom...Sarajevo je samo mrtvo slovo na karti bez ta dva pojma...kao sto bi i bilo bez sebilja, vjecne vatre, inat kuće...itd itd...
-
m_myers
Neka dotični Kupusović prvo podnese Poreznoj upravi FBIH i UIO BiH prijavu svojih neplaćenih poreza na silne stotine hiljade maraka koje je zaradio od "10 najtežih,ali za njih najberićetnijih-godina zajedno", ZAGRABIH, Reisa Cerića i ostalih dušebrižnika napaćenog bošnjačkog puka. Kada on to bude uradio, možda bi i imao pravo. Šta njeg boli neka stvar o navijacima i otkud mahalskoj televiziji "Hodnik" pravo da nam na takav način servira tako perfidne likove kao što je dotična persona, dupelizac sve ijedne političke opcije koja je na vlasti
, pa čak i da u budućnosti nekim čudom to budu i Crveni Kmeri.
Hrasno 38: Pošto tvoj tako nadahnuti intelekt itekako treba da bude vodilja ovim mlađima (što ja za tebe sigurno nisam i ne puca me od kraja '95 i demobilizacije nikakav adrenalin), budi dovoljno altruista, te podijeli sa nama svoje dubokoumne stavove oko eventualnih prijedloga navijačkih grupa u Šeheru nam! Sve ostale navijačke grupe na svijetu imaju imena itekako vezana sa sportom tipa: Ultras, Fighters, Wiking, Grobari, Torcida, BBB, Varvari, Commando Ultra Curva Sud (B, Nord i ostali CUC), Gate 21, Drughi... Ima jedna grupa neutralnog imena u Engleskoj, svima poznata kao FIRM (navijaci West Ham) i te divne momke, tako "nenasilnog" i zaista neagresivnog imena vjeruj mi ne bih volio sresti blizu stadion, jer bi ako bi se zakacio s njim i preživio to, slavio taj dan kao svoj drugi rođendan.
Ja sam bio dijete Hordi zla i neću imati ništa protiv da to bude i moj sin, jer zaista ne vidim ništa loše od toga da je neko vjeran boji svog tima i dere grlo na utakmica bodreći bordo ili plave momke, umjesto da ih dere po Bazenima, raznim Cigama, Pirijama, Bosnama, jer takvi momci ne zalaze na takva mjesta.
Hrasno 38: Pošto tvoj tako nadahnuti intelekt itekako treba da bude vodilja ovim mlađima (što ja za tebe sigurno nisam i ne puca me od kraja '95 i demobilizacije nikakav adrenalin), budi dovoljno altruista, te podijeli sa nama svoje dubokoumne stavove oko eventualnih prijedloga navijačkih grupa u Šeheru nam! Sve ostale navijačke grupe na svijetu imaju imena itekako vezana sa sportom tipa: Ultras, Fighters, Wiking, Grobari, Torcida, BBB, Varvari, Commando Ultra Curva Sud (B, Nord i ostali CUC), Gate 21, Drughi... Ima jedna grupa neutralnog imena u Engleskoj, svima poznata kao FIRM (navijaci West Ham) i te divne momke, tako "nenasilnog" i zaista neagresivnog imena vjeruj mi ne bih volio sresti blizu stadion, jer bi ako bi se zakacio s njim i preživio to, slavio taj dan kao svoj drugi rođendan.
Ja sam bio dijete Hordi zla i neću imati ništa protiv da to bude i moj sin, jer zaista ne vidim ništa loše od toga da je neko vjeran boji svog tima i dere grlo na utakmica bodreći bordo ili plave momke, umjesto da ih dere po Bazenima, raznim Cigama, Pirijama, Bosnama, jer takvi momci ne zalaze na takva mjesta.
-
mostarac
Kupusovic je po meni potpuno upravu, a neko gore rece da su HZ i Manijaci dio kulture ove drzave i to je sasvim tacno. Zato je ova drzava ovakva kakva jeste jer joj je kultura takva 
Pozdrav iz Mostara sto se tice imena
http://www.youtube.com/watch?v=pFoi476AALo
Pozdrav iz Mostara sto se tice imena
http://www.youtube.com/watch?v=pFoi476AALo