Celicna_saka wrote:Isabell wrote:Definitivno Violeta, bez razmisljanja o konkurenciji . A sto se tice mlijeka i tih proizvoda jos ne idem s Dukata, daleko su kvalitetniji.
Klas isto tako svakodnevno u uporabi kao i Sarajevski kiseljak, Tuzlanska So te meso Lijanovica. Barpeh oni eurokremi
Ali sokovi Swity su katastrofa.
Postujem onu o ukusima se ne raspravlja ali licno smatram da su to najbolji sokovi na trzistu trenutno, uzimam takodjer i ostale vegine proizvode, ako njih nema vitaminka, deterdzente i sredstva za ciscenje takodjer domace i manje vise sto su prethodnicii spomenuli. Samo jos jogurt ne uzimam, mada moram razmisliti o ovom migovom biotickom jogurtu iako je dukat najjaci.
meni su takodje swity sokovi rega, 1000 % jabuka extra, samo da je malo manje slatka, bila bi sampinjon...
vispak supe, jebi ga, probo sam, al ne ide...zato mi je dobar ovaj njihov smoki kroki sa kikirikijem...
mig mlijecni proizvodi prva klasa i nikakav dukat, pomurske mlekarne i slicno mi ne moze zamijeniti mig, a milkos mi je favorit takodje, njihov mileram i pavlaka, odlicno...a sjecam im se i reklamnog slogana, kjava, kjavica, a kravica med medeni....huhuhu
jami gotova jela nisam sva probao, kupovao sam samo pizuu, dobra je, samo je ja jos malo podebljam, nakrham sira, salame, pecurki, paprike u bojama, crvena, zelena, zuta...haha
eto, ja rekoh, kupujmo domace