Djedice kolko ti je godina??? Men se chini da si pochep snilit!Vodenjak wrote:Jah...nebi wrote:Ucenik....u redu je...nisi ti kriv....ucenik wrote: Nije nishta vetje smetje od Dana, koji se shtampaju u Zagrebu a nama lafinjaju o tome kako trebamo kupovat domatje!
Shta fali Walteru u kome pishe akademik Muhamed Filipovitj?
Nijaz Durakovitj (bivshi profesor marksizma)?? i ostali...
Zar ima neke velike razlike izmedju Waltera,Dana i S.Bosne???
Nijedne nisu neshto kvalitetne...
Mada , to se mora priznat u svima njima izadje ponekad pravo dobar chlanak!
Shtash, u svakom zhitu ima kukolja!
Sta uradise od djeteta...
![]()
Kupujem Walter samo zbog naslovnice
-
ucenik
- stickitout
A sto se ucenik naljutio, jel ti se to ruke tresu pa ti bjeze slova pod prstima

-
kub lajkan
Walter "ima" ono što Dani nemaju. Satiru koja često (kao na ovoj naslovnici) nosi PORUKU MRŽNJE. I to poruku mržnje prema CIJELOM JEDNOM NARODU. To nije ruganje ovim kretenima koji izjednačavaju Srebrenicu i Sarajevo, bez ikakvih valjanih dokaza. To je neukusna, vulgarna satira koja ŠIRI MRŽNJU. Najvrednija bh. tradicija je "sačuvaj svog komšiju". To što Walter radi, je gaženje jedne takve plemenite tradicije.Kurt_Kombajn wrote:i sad bi ova naslovnica trebala lafo biti duhovita, sarkastichna, shta li?...nije mi cilj da branim walter (nikada nisam ni jedan jedini broj drzao u rukama)...ali moram da primijetim da kada npr. dani (koje cesto citam), ili koji drugi casopis objavi kakvu bljuvotinu (sjetimo se onog sranja sa reisom), onda je svima duhovito, sarkasticno, nadasve ukusno, sve je super, i svi odmah razumiju sta se htjelo reci...otkuda ta dvolicnost, ti dupli arsini, i to bas kod onih koji za sebe vole reci da mnogo razmisljaju...sve po principu: "sve moje je apsolutno dobro, sve drugo je apsolutno lose"...tuzno, tuzno...Ne znam...
Meni samo kaze da je onima koji razumiju ono sta lav kaze mjesto pored istog...
I nigdje drugdje...
A to što neki paranoici (ruku na srce, nije ih malo!) u svojoj glavi imaju kompajler koji gornju naslovnicu prevodi u duhovitost komentarišući je kao "šta hoće više ti Srbi" i "ko im yebe mater", a naslovnicu usmjerenu protiv Reisa kao "napad na bošnjački narod", to nije problem tih novina, nego blata u kojem živimo...
Pa sve zavisi od brda s kojeg gledaš. Od ugla iz kojeg posmatraš stvari. Recimo, ako si fan Salvadora Dalija i Pabla Pikasa onda možeš reći da su sve naše novine smeće jer ne sadrže poruku koju nose umjetnička djela.black wrote:ebote ovde sve vrvi od intelektualaca,kriticara itd. walter jeste smeche u ostalom kao i sve novine ovde neke manje neke vishe ali sve je to u pet deka..
Ako, recimo, stvari posmatraš iz ugla onog koji umjesto tariguza koristi novinski papir, onda je u redu da kažeš da su sve novine smeće jer su neupotrebljive u te svrhe.
Ali, ako si imao namjeru ocjenjivati sadržaj, onda malo premotaj snimak, pa pokušaj ponovo...
Last edited by kub lajkan on 31/03/2005 20:55, edited 1 time in total.
-
St.Germain
Walter je SMECE koje se jedino moze poredit sa toaletnim papirom
srecom, sve su prilike da prestanu izlaziti "do daljnjeg" kao i toalet papir Ljiljan
srecom, sve su prilike da prestanu izlaziti "do daljnjeg" kao i toalet papir Ljiljan
-
kub lajkan
Khm-khm... kada je riječ o automobilskoj industriji htio bih samo reći da su meni sva kola bezze... nekako... ni u jednima nema onog potrebnog kvaliteta...
-
SD-6
...samo zamislite da umjesto "walter" pise "Slobina Bosna"
ili "Dani"
... ...eh sad ce sve razlijegat :
inace Pecaninu je dobro doslo(oto
povlacenje wanteda)...jednim potezom dvije muhe ...inace njhov pokusaj humora je nenadjebiv...kao onomad reis i hot line
...oni su poljubili samo dno ,kako god se uzme(cak su i kao tariguz suvisni...bode brate onaj papir
)...a najvise i najbolnije po tirazu(uvijek kad kupujem,vidim naramak S.B. i Dana..a Ljiljan se kazu prodo
...jest Himlera mi ,ne tjerajte me da se dalje kunem
,)...cak su i legendarni partizani rekli:Fuj!!Smrdi!
: ...ostali su samo jos Zlajini pioniri koji slijepo vjeruju svom Kim-Staljinu
...moze li sad malo paljbe po meni
...ako uvrede budu na zadovoljavajucoj razini...obecavam da cu bar jednom udjeliti sadaku i kupiti pomenuti govnojac
(ima tu i par postenih neokumunista :

"Sieg Heil "
...
"Forza Dzihad"
inace Pecaninu je dobro doslo(oto
...moze li sad malo paljbe po meni
"Sieg Heil "
"Forza Dzihad"
-
rajvosa4ever
to su vec ozbiljne kritikeSt.Germain wrote:Walter je SMECE koje se jedino moze poredit sa toaletnim papirom
-
kub lajkan
Jes'... "prodo se"... i to za sva vremena...SD-6 wrote:...a najvise i najbolnije po tirazu(uvijek kad kupujem,vidim naramak S.B. i Dana..a Ljiljan se kazu prodo
- Kurt_Kombajn
...ja nisam mislio na cilj koji se pritom htio postici, nego na NACIN na koji se to radi...svi ce reci da je walterova naslovnica neukusna itd. (slazem se), ali nam je svima jasno da walter, nazalost, niposto nije jedini koji se sluzi niskim, jeftinim, papanskim fazonima...e, a kada se to desi, onda takve stvari posebno bodu oci u onim novinama koje sebe smatraju "iznad toga"...walter u to ne ubrajam...kub lajkan wrote: Walter "ima" ono što Dani nemaju. Satiru koja često (kao na ovoj naslovnici) nosi PORUKU MRŽNJE. I to poruku mržnje prema CIJELOM JEDNOM NARODU. To nije ruganje ovim kretenima koji izjednačavaju Srebrenicu i Sarajevo, bez ikakvih valjanih dokaza. To je neukusna, vulgarna satira koja ŠIRI MRŽNJU. Najvrednija bh. tradicija je "sačuvaj svog komšiju". To što Walter radi, je gaženje jedne takve plemenite tradicije.
A to što neki paranoici (ruku na srce, nije ih malo!) u svojoj glavi imaju kompajler koji gornju naslovnicu prevodi u duhovitost komentarišući je kao "šta hoće više ti Srbi" i "ko im yebe mater", a naslovnicu usmjerenu protiv Reisa kao "napad na bošnjački narod", to nije problem tih novina, nego blata u kojem živimo...
...mnogi to sebi ne zele da priznaju, hocu da kazem da u onome sto oni vole, vide samo ono najbolje...kada nekoga dugo kritikujes, vremenom poprimas njegove osobine...
-
glasnost
kub lajkan wrote:Jes'... "prodo se"... i to za sva vremena...SD-6 wrote:...a najvise i najbolnije po tirazu(uvijek kad kupujem,vidim naramak S.B. i Dana..a Ljiljan se kazu prodo
kazu da ce i waltera uskoro nestati
fekalci
-
vjecno_banovani
#41 Re: Kupujem Walter samo zbog naslovnice
u hag zlocinca treba odmah poslatiDuh sa sjekirom wrote:ovaj put![]()