Kupujem Subwoofer 800W SONY ukraden iz golfa 3
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
ALENA
#1 Kupujem Subwoofer 800W SONY ukraden iz golfa 3
- Qler
u kojem dijelu grada ti je poplasen
:D:D daj nam malo inf
mozda nesto se nesto nakad i nadje 
a i ti ostavila u G3 taj woofer, pa mogla si im i gepek otvoriti, da im sktaris stavljanje kljucau bravu
Mom su jaranu na alipasinu ukrali svu muziku kutiju sa dva woofera, plocu da dva trosistemca i pojacalo. A doso covjek iz holandije. Uglavnom sve je nadjeno i vraceno, jos mu se izvinuo lik
samo pokido mu kablove, koaksijalni, pa je to morao u NL nositi da napravi
Sreca pa ima rodjaka koji se tim "bavi" pa moze mu to srediti
Jesam se smijao kad se ovaj izvinjavo
oplako sam 
baj d vej kod njega je reno 19 16V tuniran
a i ti ostavila u G3 taj woofer, pa mogla si im i gepek otvoriti, da im sktaris stavljanje kljucau bravu
Mom su jaranu na alipasinu ukrali svu muziku kutiju sa dva woofera, plocu da dva trosistemca i pojacalo. A doso covjek iz holandije. Uglavnom sve je nadjeno i vraceno, jos mu se izvinuo lik
-
wanderer
Kako su ga nasli??Qler wrote: Mom su jaranu na alipasinu ukrali svu muziku kutiju sa dva woofera, plocu da dva trosistemca i pojacalo. A doso covjek iz holandije. Uglavnom sve je nadjeno i vraceno, jos mu se izvinuo liksamo pokido mu kablove, koaksijalni, pa je to morao u NL nositi da napravi
Sreca pa ima rodjaka koji se tim "bavi" pa moze mu to srediti
Jesam se smijao kad se ovaj izvinjavo
oplako sam
- Qler
nazvo taj jaran rodjaka i rako mu tako i tako. ovaj mu reko 20KM nema prob. Pokupili se sa rodjakom nasli lika, i kaze mu ovaj pa sto bolan ne pitas?! Pa jesam li ti uvjek dao da odradis auto kad si pito!? Sta sad da ti radim, a? Ovja izvini, nisam znao, da je tvoj... Nemoj sad izvini, nego vrati sve. Za min. sve je bilo u autu, jos se izvinuo, i svecano obeco da vise nikad nece krasti dok ga ne pita
jedini problem su te zice
al sredio je to u NL 
-
ALENA
E SVASTA MACE OVA TVOJA PRICA KAO IZ BAJKE?!
NO SVE JE MOGUCE U ZEMLJI BEZ ZAKONA I MNOGO LOPOVA; JAH STA DA TI PRICAM DALJE...... STO SE TICE MOG WOOFERA GLEDALI SAMO NA PIJACI U NEDJELJU NIJE GA BILO NEMA VEZE MOZDA GA NADJEM KOD NEKOG OD TRKACA SA MARIN DVORA; A STO SE AUTA TICE BOLJE DA TI NEOTKRIVAM KOORDINATE JER VEC IMAM NOVI WOOFER 750WATI LUPA PRAVO!!!
PS: MOLIM BOGA DA SE VRATI CRNA MARICA
NO SVE JE MOGUCE U ZEMLJI BEZ ZAKONA I MNOGO LOPOVA; JAH STA DA TI PRICAM DALJE...... STO SE TICE MOG WOOFERA GLEDALI SAMO NA PIJACI U NEDJELJU NIJE GA BILO NEMA VEZE MOZDA GA NADJEM KOD NEKOG OD TRKACA SA MARIN DVORA; A STO SE AUTA TICE BOLJE DA TI NEOTKRIVAM KOORDINATE JER VEC IMAM NOVI WOOFER 750WATI LUPA PRAVO!!!
PS: MOLIM BOGA DA SE VRATI CRNA MARICA