Tražim stan oko 50tak kvadrata, područje Grbavica-Hrasno-Vraca.
Oglasi mi nisu pomgli, možda će neko ovdje
Ozbiljne ponude očekujem na pp
Unaprijed hvala!
A zašto ti nisu pomogli oglasi? skupi stanovi?nata_sa wrote:Molim Vas za pomoć...
Oglasi mi nisu pomgli, možda će neko ovdjeNe morate biti vi oni koji prodaju, svaka mi informacija dobro dođe.
Unaprijed hvala!
memx wrote: Ja imam na alipašinom B faza 11 sprat - 79 mkv 110.000
Na Grbavici ti je soba 200 KMsheilak wrote:memx wrote: Ja imam na alipašinom B faza 11 sprat - 79 mkv 110.000![]()
![]()
pa, daj ga zacijeni na 150 000, onako da okruglo bude. jer ima zaista puno ljudi koji zele zivjeti na alipasinskom betonu za taj novac, i to na 11. spratu.
(naravno, ako ga prodajes).
inace, ne da su stanovi u Sarajevu skupi, vec su lihvarski skupi. i oni na prodaju i oni za iznajmljivanje. ljetos isla sa prijateljicom da trazi stan (iznajmljivanje), evo samo jedan primjer sarajevskog stambenog apsurda: garsonjera na alipasinom 250 km + rezije.zahvalili smo se gospodji koja nas je, inace, uvjeravala da je to sasvim ok cijena.
@nata_sa
puno srece sa stanom.
Ne dolazi na Ilidži dok se ne riješimo ovog krkanluka.Sorel wrote:Na Pik-u imaš dosta oglasa.
A Grbavica je skoro pa najbolje mjesto za živjeti
P.S ja tu ne živim odma da se zna.
Odabrao si podrucje gdje su stanovi prilicno skupi, a moguce je da ih i nema bas previse u ponudi, uglavnom, ako si iscrpio mogucnosti sa PIK-a, onda jedino da probas preko neke od agencija za nekretnine direktno, mada mislim da i oni objavljuju po PIK-u!nata_sa wrote:Molim Vas za pomoć...
Oglasi mi nisu pomgli, možda će neko ovdjeNe morate biti vi oni koji prodaju, svaka mi informacija dobro dođe.
Unaprijed hvala!
Optimist wrote:Ti dosao na forum da se pohvalis?
pa glavni grad, najveći grad,centar svega, logično je da bude skupo.sheilak wrote: inace, ne da su stanovi u Sarajevu skupi, vec su lihvarski skupi. i oni na prodaju i oni za iznajmljivanje. ljetos isla sa prijateljicom da trazi stan (iznajmljivanje), evo samo jedan primjer sarajevskog stambenog apsurda: garsonjera na alipasinom 250 km + rezije.zahvalili smo se gospodji koja nas je, inace, uvjeravala da je to sasvim ok cijena.
Za tebe preporučujem Vranicu.Yahel wrote:Optimist wrote:Ti dosao na forum da se pohvalis?![]()
![]()
Kupujem i ja pa se ne kurcim![]()
Do kol'ko para?nata_sa wrote:Molim Vas za pomoć...
Unaprijed hvala!
ma, ni govora o tome. garsonjera na Alipašinom za taj novac je precijenjena do neba . niko ne želi živjeti za džabe u glavnom gradu (bez veze ti je ta tvrdnja, zapravo uvredljiva), ali niko se ne da ni iskorištavati od ljudi koji u svojoj pohlepi podsjecaju na lihvare. sarajevo nije zagreb, beograd ili ljubljana. cijene stanova su precijenjene, a i precijenjena je i slika o vlastitoj vrijednosti.burekdzijabezmesa wrote:pa glavni grad, najveći grad,centar svega, logično je da bude skupo.sheilak wrote: inace, ne da su stanovi u Sarajevu skupi, vec su lihvarski skupi. i oni na prodaju i oni za iznajmljivanje. ljetos isla sa prijateljicom da trazi stan (iznajmljivanje), evo samo jedan primjer sarajevskog stambenog apsurda: garsonjera na alipasinom 250 km + rezije.zahvalili smo se gospodji koja nas je, inace, uvjeravala da je to sasvim ok cijena.
ono što je smiješno jeste kad neko želi da živi u glavnom gradu ali ako je moguće za džaba, ili čak na štetu onoga čiji je stan.
a cijena koju si navela nije realna kao što je ta gospođa rekla, nego ispod cijene
e, Bosmal je bas dobar primjer kada govorimo o previsokim i nerealnim cijenama stambenog prostora.lajkujMe wrote:Ima stanova u Hrasnomu Bosmalu imas nekoliko stotina na prodaju
Hajde ne jadikujte.Izbjeglica iz Šamca kupio već tri u strogom centru.sheilak wrote:e, Bosmal je bas dobar primjer kada govorimo o previsokim i nerealnim cijenama stambenog prostora.lajkujMe wrote:Ima stanova u Hrasnomu Bosmalu imas nekoliko stotina na prodaju
precijenio se majstor malo.
detalje za kuću u ppGradski wrote:Da mi je prodat kome kuću da idem odavde pa gdje bilo.
izbjeglica iz Šamca?spadalo wrote:detalje za kuću u ppGradski wrote:Da mi je prodat kome kuću da idem odavde pa gdje bilo.
Hahahhaha, svaka ti čast i ja se slažem sa ovom tvojom konstatacijom imamo puno frke sačekaj naredne 4 godine pa ćemo pokušati nešto riješiti ne obećavamo ali se nadamo.FOČANSKI PROPISI wrote:Ne dolazi na Ilidži dok se ne riješimo ovog krkanluka.Sorel wrote:Na Pik-u imaš dosta oglasa.
A Grbavica je skoro pa najbolje mjesto za živjeti
P.S ja tu ne živim odma da se zna.