Kupujem Skuter Pomoc
Moderator: Bobi
-
Kupujem Skuter Pomoc
Kupujem skuter do 50 ccm i do jedno 2.000 KM jeli moze neko da mi predlozi neki dobar i da nije bas spor
)

-
-
hm... posto sam iz CRO nebih ti znao reci di da kupis skuter, a sto se tice runnera, super skuter, mašina je ista ko na NRG-u, izdrzljiva je, kad se skinu sve blokade ide bez problema pravih 85 kmh, da se dobro nabrijati, dobro se ponasa na cesti... ugl. jako kvalitetan i popularan skuter... ali moj prijedlog bi ipak bio piaggio NRG... pogotovo ako gledas nove modele... a sta se tice karakteristika isti su vise manje svi dijelovi su isti, razlika je u plastikama i nekim sitnicama, ali ih puno manje ima na cesti od runnera...
-
Da nebi novu temu otvaro moze i ovdje:: Dali neko zna kako ide sa uvozom motora iz zagreba..
Imam ponudu od nekog poznanika da uzmem motor od njega i da ga uvezem u Sarajevo..Dali neko zna kako ide to sa carinom koliko bi to kostalo da platim carinu i prevodi motora itd sta sve ide uz to Hvala unaprijed!!!
Imam ponudu od nekog poznanika da uzmem motor od njega i da ga uvezem u Sarajevo..Dali neko zna kako ide to sa carinom koliko bi to kostalo da platim carinu i prevodi motora itd sta sve ide uz to Hvala unaprijed!!!
-
StudioBa wrote:Da nebi novu temu otvaro moze i ovdje:: Dali neko zna kako ide sa uvozom motora iz zagreba..
tvoja obaveza je da platis 15 % od kupoprodajne vrijednosti na ime carine + 1 % za carinsko evidentiranje.
kada to saberes sa kupoprod. cijenom dodas jos 17 % za PDV
moras se informisati u UIO (probaj i na njihovom siteu) u vezi trn-a
jednosatavno heheheheeheh

-
Evo kupio sam juce Gilera Runner 2005 god motor ide dobro blokada nema razvija brzinu 85 km/h uz njega sam dobio kacigu i malossi kit koji jos nije postavljen na motor..Motor sam uzeo u sarajevu cjena mu je bila 2.500 mozda jest skup al nemoze se nista naci da valja a da nije i skup..Evo slika
Shot at 2007-08-09

Shot at 2007-08-09