Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nakon duzeg razmisljanja, premisljanja, konsultacija sa vec postojecim ljubimcem(avlijaner ) odlucila sam da si nabavim jos jednog peseka, i to labradora
Molim vas za savjet gdje to mogu nabaviti, koliko kosta i opcenito ako imate vise informacija o njima, njihovim navikama i sl...
Sretno sa novim psom,a kako vidim imala si DOZDA..nema tu puno razlike..svaki pas ima svoju narav ..pogledaj malo po internetu o toj pasmini napisano je puno.
Pametno je to sto si se odlucila prvo malo informisati o pasmini koja ti si vjerovatno dopada " na oko" jer nije svaki pas za svaku osobu niti porodicu.
A zasto ne usvojis nekog labradora? Mislim ako zelis psa sa pedigreom,OK. Ali mozda je ovo i jeftinije i humanije? Ja ti stvarno zelim srecu sta god da uradis.
kiseljak wrote:Prije nekoliko dana sam bio u azilu i ima prelijepih pasa,imas i onih od 2-3 mjeseca sto je dovoljno maleno za pocetak upoznavanja ako vec zelis tako.
A ima li malih labradora???
Ja bas tog psa zelim jer vec imam DODZ-a
Volim ja i njega, ali zelim i ovog majooog
Ja ne mogu da kazem ni ima,ni nema. Nebilo ti mrsko, ako zivis u Sa, prosetaj do azila i pogledaj a evo i link http://animalsos.forumotion.com/index.htm
pa kontaktiraj sa nekim na bojeve tel. Bit ces iznenadjena sigurno. .
kao sto ti barby rece, evo na cuvanju kod jedne zene imamo Curu (štene) koje je mješanac labradora, a koja je pljunuti mali crni labrador, ima koji mjesec:
dizzy_devil wrote:kao sto ti barby rece, evo na cuvanju kod jedne zene imamo Curu (štene) koje je mješanac labradora, a koja je pljunuti mali crni labrador, ima koji mjesec:
Satanas wrote:ako nije za cuvanje ovaca,sha ce ti đukela
ona ti je tema sklonjena, nakon 5 upozorenja nisi se udostojio prestati, sad idi 3 dana kopat u rudniku mrkog uglja.
Btw, ako nakon skidanja bana nastavis, bices najslabija karika.
Cisto informativno.
Senka. stvarno ti je sevap izvuci bilo kojeg od ovih pasa, jer su ti oni tuge zive, dosta ih je spaseno iz kanti za smece pa da ne pricam dalje, a evo ti se potrefilo da imas i bebu skoro pa labradora
Sad sam se cula s Veljom ovako Cura je kod Dženi u Krupcu, Veljo sada organizira da malecku dopreme u Sarajevo opet cu se cuti veceras s njim pa ti javim detalje jooooj
SENKA JAVI SE VELJI CIM VIDIS OVU PORUKU!!! oni bi doveli sutra CURU na Marin Dvor kod jedne odvjetnice pa kad bi se tamo nasl???ljudi moraju znati kad ti mozes doci??? Veljo te zamolio da ga nazoves pa da se dogovorite da je odes vidjet, nazovi ga na 061 350 527 da ti kaze detalje!!!!!!!