Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zanima me haski ili njemacki ovcar
gdje ima uzeti u sarajevu i kako im se cijene krecu
ako neko ima kuce za pokloniti ili prodati nek se javi jer mi nisu bitni papiri
Lady Saray wrote:zanima me haski ili njemacki ovcar
Hm... da li si imala psa ranije? I gdje ga planiras drzati?
U Sarajevu postoji nekoliko odgajivacnica njemackih ovcara, mogu ti dati neke brojeve na PM ako zelis, a cijene su od 150-200KM pa do par hiljada eura i vise
hoces psa i nisu ti bitni papiri...usvoji napustenog psa, ima ih i previse
na forumu humanitarne akcije imas nekoliko tema koje govore o napustenim zivotinjama.
Prije usvajanja zivotinje moras biti sasvim spremna na sve sto to donosi... pas nije igracka niti modni detalj. Jesi li spremna i upoznata sa svim promjenama koje ce taj potez donijeti?
Lady Saray wrote:zanima me haski ili njemacki ovcar
ni u kojem slucaju ne bi trebala uzeti,psa bez papira.......pogotovo ako imas malu djecu u kuci.
imala sam psa imam uslove sve znam ali su mi ukucani odlucili da moze u obzir doci ili haski ili njemacki ovcar i to stene
a papiri mi nisu bitni jer nemam namjeru vodati ga po nekim takmicenjima nego jednostavno zelim prijatelja ne trofej
i male djece u kuci nema a i ponasanje psa najvise ovisi od njegovog odgoja i nacina na koji su se prema njemu ponasali
jel bas zelis haskija ili njemackog ovcara????
ak si planirala udomiti nekog psa mjesanca imamo odlicnog za tebe...samo idi na temu *molim vas pronadjite mi dom*cuko je extra a ti kako oces vec reko ak moze i neki mjesanac ima ovaj...vec ga pokusavamo udomiti ali nista
ili se raspitaj please dali bi ga neko udomio