Kupujem Fiat Punta II Sporting
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Anell
#1 Kupujem Fiat Punta II Sporting
Postovanje svima! Ima li slucajno da neko prodaje Fait Punta II Sporting?
Ili da znate nekoga ko prodaje? Htjeo bi da mijenjam automobil, a najvise me zanima upravo on!
Ili da znate nekoga ko prodaje? Htjeo bi da mijenjam automobil, a najvise me zanima upravo on!
-
LeKo
Anelle, u Njemackoj 07/2000.g. od opreme nema samo crnkinju da te masira
, klima, 4xairbag, alu, navigacija, maglenke, opciju city mode za volan i jossssss bruka toga
presao 120.000 boja plava cijena 4.300,00 €, ili jednostavno http://www.autoscout24.de i nadji sebi kakav ti odgovara ima ih more, sretno pa ko metno metno 
-
Hendrix
Čestitam ako ga kupiš unaprijed 
Ja žalim već 2 godine što ne kupi bar 1.2 16v ,imam 1.2 8v sa 60 konja.Prije par mjeseci u Sarajevu je neki tip prodavo sportinga žutog isti ko tvojoj slici za oko 9000 KM,vjerovatno je prodan.Auto je mrak mrakova,malen ,nabijen ide ko zec iako je HGT verzija moj izbor kada skupim love
Preko 100 konja za ovako mali auto je sasvim dovoljno da više ne mislim o preticanjima pola sata i čekam nekakve pravce da preteknem šlepera.
Evo link sa testom,ovo je noviji model 1.9 JTD (po meni pravo sjeban izgledom) ali su tehničke karakteristike su tu negdje osim motora.
http://www.bug.hr/autonet/test/punto19sp/
Ja žalim već 2 godine što ne kupi bar 1.2 16v ,imam 1.2 8v sa 60 konja.Prije par mjeseci u Sarajevu je neki tip prodavo sportinga žutog isti ko tvojoj slici za oko 9000 KM,vjerovatno je prodan.Auto je mrak mrakova,malen ,nabijen ide ko zec iako je HGT verzija moj izbor kada skupim love
Evo link sa testom,ovo je noviji model 1.9 JTD (po meni pravo sjeban izgledom) ali su tehničke karakteristike su tu negdje osim motora.
http://www.bug.hr/autonet/test/punto19sp/
-
Zadig
I meni se ovaj autic pravo dopada.
Super za mlade momke, koji bas i nezele ili ne mogu da se protegnu za jednu alficu
ono sto meni smeta kod ovih "sportskih" auta (pa cak i kod mnogo alfi), je jedan mali vizuelni detalj koji cini duzina mjenjaca.
U ovom fijatu mi predugacak mijenjac kvari utisak totalno. Recimo pa golf IV 1.6 sam imao (highline) i mijenjac je bio MANJI, tj KRACI od ovoga, imao je vizuelno veci sportski filing.
Recimo cini mi se i ove alfe (147, ili 146 ne mogu se sjetiti iz glave), ali koju god sam pogledo, mijenjac previsok za sport izgled i totalno mi kvari izgled unutrasnjosti.
Znam da to nema nikakve veze sa performansama, ali eto meni taj detalj nekako kopa oci kad god vidim fino talijansko auto (alfa, i sport fiati).
inace, srecno, nadam se da ces naci dobru verziju

Super za mlade momke, koji bas i nezele ili ne mogu da se protegnu za jednu alficu
ono sto meni smeta kod ovih "sportskih" auta (pa cak i kod mnogo alfi), je jedan mali vizuelni detalj koji cini duzina mjenjaca.
U ovom fijatu mi predugacak mijenjac kvari utisak totalno. Recimo pa golf IV 1.6 sam imao (highline) i mijenjac je bio MANJI, tj KRACI od ovoga, imao je vizuelno veci sportski filing.
Recimo cini mi se i ove alfe (147, ili 146 ne mogu se sjetiti iz glave), ali koju god sam pogledo, mijenjac previsok za sport izgled i totalno mi kvari izgled unutrasnjosti.
Znam da to nema nikakve veze sa performansama, ali eto meni taj detalj nekako kopa oci kad god vidim fino talijansko auto (alfa, i sport fiati).
inace, srecno, nadam se da ces naci dobru verziju
- Anell
-
neko iz mase
#13 Re: Kupujem Fiat Punta II Sporting
otkud to da sa 16 17 godina vec imas i auto i vozacku????Anell wrote:Postovanje svima! Ima li slucajno da neko prodaje Fait Punta II Sporting?
-
ado-šampion
Jel se radi o Cliu Sport? Djevojka koja vozi Clio Sport? I Like That! Što to kupi? Pa ti si dobra ako ti je samo "malo prebrz"! Ako se uopšte radi o Cliu Sport (180 KS).xygirl wrote:hej mali, kad se tako lijepo trudis hajd da ti prodam ja svog- Clio Sporting, meni je malo prebrza pravo je lijep. pa et, ako nisi jos nasao. samo nije zut nego crveni
-
xygirl
naravno da se radi o cliu sport i nemam pojma sto ga kupi, nije valjda bilo do mene:D:Dado-šampion wrote:Jel se radi o Cliu Sport? Djevojka koja vozi Clio Sport? I Like That! Što to kupi? Pa ti si dobra ako ti je samo "malo prebrz"! Ako se uopšte radi o Cliu Sport (180 KS).xygirl wrote:hej mali, kad se tako lijepo trudis hajd da ti prodam ja svog- Clio Sporting, meni je malo prebrza pravo je lijep. pa et, ako nisi jos nasao. samo nije zut nego crveni
a da je braz, pa jest poprilicno brz i to mi i jest najveci problem. nekako se nesmijem opustiti
-
The_Flyer2002
posto ga prodajes?
jel u kakvom stanju?
haj da se nagodimo?
jel u kakvom stanju?
haj da se nagodimo?
-
The_Flyer2002
6000?
ti mene zahebajes?
koja je godina?
auto je vrijednije vec 6000
jesu li marke ili eura?
u oba slucaja jeftino.
koliko km?
ti mene zahebajes?
koja je godina?
auto je vrijednije vec 6000
jesu li marke ili eura?
u oba slucaja jeftino.
koliko km?
-
The_Flyer2002
imas li koju sliku?
koliko ima kilometara?
koliko ima kilometara?
-
JD
Pa to je prva generacija Clia.The_Flyer2002 wrote:6000?
ti mene zahebajes?
Ima i jedan moj prijatelj, isto prodaje takvog Clia 16v, za 6.600 KM, auto je prava mala zvjerka, leti bukvalno. Ako si zainteresovan da ti dam njegov broj pa da se dogovorite da ga pogledas ?