Hvala lijepo.
Moderator: anex

Lako je za boju, veća je dilema dal izabrat gornji ili donji...Chischo wrote:Moze pomoc, znaci to je taj bike, ima dvije dostupne boje, ne znam ni sam na koju da se odlucim:
Hvala lijepo.

Imam vrecu godina i brdskim biciklizmom se bavim sto godina. Bicikl je detaljno izanaliziran, neke komponente su promjenjene, konkretno tektro draco hidraulicne kocnice su promjenjene sa avid-om. Eto jedino me boja zezathea wrote:Koliko je tebi godina?
Ne gledaj na boju bicikla, gledaj da kupis bike za svoju visinu, min 19''
nasa raja voza 17'' podvale, dignu cic i kaze furaj, nakon 1h voznje leda ti puknu i nema sanse da mozes dugo izdrzati.
cesto nasi prodavaci nemoju pojma o istom, ali onaj tko nabavlja bicla zna itekako, jer su od 18'' bicikla skuplja.
inace biciklo do 17'' je do 16 godina
Vozim Specialized Rockhopper SL 17,5 incha i idealan mi je! Visok sam 1,75 cm. Na 19 incha se neosjećam stabilno.thea wrote:Koliko je tebi godina?
Ne gledaj na boju bicikla, gledaj da kupis bike za svoju visinu, min 19''
nasa raja voza 17'' podvale, dignu cic i kaze furaj, nakon 1h voznje leda ti puknu i nema sanse da mozes dugo izdrzati.
cesto nasi prodavaci nemoju pojma o istom, ali onaj tko nabavlja bicla zna itekako, jer su od 18'' bicikla skuplja.
inace biciklo do 17'' je do 16 godina
ko ce znati, mozda ima para, pa uzme i nama biciklo...meni svejedno sto se tice boje, moze i pare poslati svih boja samo da im je vrijednost oko ...da budemo skromni... 2000KM...babyline wrote:jesu ovo isti modeli i sve ostalo isto? pa valjda ga sebi uzimas a ne nama...
znaci plavi ili sivi
ciklocentar, 1013,00 KMJoker88 wrote:koliko kosta i gdje uzimas?