Naravno, kupujem novo auta, nemam hrabrosti ni znanja da kupim polovnjaka.
Imate li mi kakvu pametnu reci?
Moderators: _BataZiv_0809, anex

karanana wrote:U moru ovih informacija i dodatne opreme ne vidim koja je godina?
Što ti je bošnjoQler wrote:fabia je smece... servis za 1.9TDI je skuplji nego za passata '01 godiste... turbina joj ode, kontrola protoka zraka... sve su joj to slabe tacke (doduse to je 1.9TDI) ali opet tu su neki neobjasnjivi kvarovi kod elegance opreme, npr sama se otkljuca i zakljuca... prozori se otvore, brisaci otkazu poslusnost ma stahota
žQler wrote:fabia je smece... servis za 1.9TDI je skuplji nego za passata '01 godiste... turbina joj ode, kontrola protoka zraka... sve su joj to slabe tacke (doduse to je 1.9TDI) ali opet tu su neki neobjasnjivi kvarovi kod elegance opreme, npr sama se otkljuca i zakljuca... prozori se otvore, brisaci otkazu poslusnost ma stahota
bez uvrede jarane ali ti je glup komentarSajo---: wrote:Nadji ti nekoga ko zna i uzmi polovno auto za te pare, jer od Dacije sigurno neces puno dobiti, dok je Fabija malo bolja.
Ali ako vec hoces novo a uklapa se u 15000 maraka, ja mislim da je 8 do 9 puta bolje uzeti Fabiju nego Daciju.
Fabija jednostavno vise lici na automobil od Dacije koja ne znam, .... nisam dovoljno pametan da pricam o tom automobilu, valjda je automobil.
Ja sam bio u slicnoj situaciji i na kraju sam uzeo BMW 325 tds (e36) za oko 10000. I posliije toga sam vozao, Fabiju, Octaviu, Logan i jos svakakvih auta i autica ali smijesno, sve je smijesno jednostavno, .... Ali ako ti "igra" potrosnja veliku ulogu (predpostavljam da "igra") onda:
Pomenuta Fabija ili
Golf IV (TDI 90 HP) - malo trosi, dobro ide a vjerovatno u toj cijeni ga mozes naci i sa klimom.