i poslije svega napisanog dosao sam do zakljucka, recimo ako se vrzmas po servisima i tu vidis pun klinac 1,9 i 2,0 motora koji su pojeli, ali pojeli bregaste i gdje postoji xy servisa koji samo prave aute sa njemackim dnk jer nemaju vremena ni potrebe a niti mogu naplatiti to, nisi relevantan da pricas o tome?
ili ako ti kolegi koji se razumije ko mara u krivi, kojem je zacepljen dpf spalio klip vozas auto majstoru a zatim trazis dijelove opet to ne pije vode.
ili ako ocu rodjenom odrzavas auto u smislu da se brines o ispravnosti istog opet nista.
ok, prvi vlasnici nahvalise 2,0 motor, ali prvi vlasnici, a takvih je pored gorana i rekla kazala na ovom forumu koliko?
procentualno u BiH je 15% takvih ostali su kupili polovan auto iz uvoza koji sigurno nije pazen i mazen i nije skupo placen, samim time sigurno ne i odrzavan kako treba kao u gorane tvom primjeru, oni za 2,0 kontaju da je 1,6 d iz dvojke.
mali milion je primjera losih auta ali ja jos nisam sreo vlasnika jtd ili cdti motora koji kune dan kada je kupio auto.
trenutno vozim 5 auta u svakom sam svaki dan pomalo.
redom
ford fiesta dizel
passat b5,5 tdi
passat b7 tdi sa dsg mjenjacem (3 puta vec radjen update)
touareg tdi
kia crdi
pored toga jos bruku auta sto sluzbeno sto privatno, da preprodajem automobile, ja sam svercer.
ne ukivajte ih vise u zvijezde ako Boga znate, trebate malo sjesti u jednog RR Evoqua, ili jednog CL-a ili jednog bmw 7.
jebo vas vise kante na osnovu kojih mozete tvrditi da je nesto najbolje
ps meni je ova fiesta iz 92 najbolji auto, ne kvari se, ne trosi puno, ne zakljucavam je nikako, ako me ko zagrebe to ne dozivljavam, jest njemac ali mi je najbolja