Prc nista lose nisam mislio
Nek radostan probije svoj limit malo da i njega rijesimo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Bakir1 wrote:Koliko ces dati za astru iz 2011 godine 1.4 benzin presla slovom i brojem 600 km registrovana model H srebrena boja auto jelte nov.
Sasvim ozbiljno pitam mozes dalje na pp ako te zanima
će da vidimo, možda te uzmemo u obzir...Danas, 12:40:11 ostavite broj, pa cemo Vam javiti jer ce ih uskoro biti par komada,
lp,
ovo je zajebancija nekashandrprcSA wrote:Bakire, Bakire...![]()
![]()
nego, crno nam se pise![]()
![]()
http://glas-bosne.com/godina-2015-nova- ... -zmigavaca
pa i jeste ozbiljno samo sto nije sastanak bio u klagenfurtu nego kako rekoh u garmisushandrprcSA wrote:a ja mislio da je ozbiljno
ovaj postotvara temu, i čiko ga je napiso prije pet godina....ima li promjena?staradis wrote:Hodajuci dnevno sam u prilici vidjeti veliki broj novih vozila.
Automobil je najčešće najveća ili druga najveća investicija.
Karakterisao bih sebe kao srednju klasu i družim se sa ljudima koji su siromašni do visoke srednje klase i niko od njih nema novo auto.
Konkretno me interesuje ko su ljudi koji imaju novaca za novo auto ili auta? Čime se bave i slično?
Pa i nije bas tako, ali nije da nema takvih..bitanga_sa_otesa wrote:hoces reci oni sto su se nakrali kupuju
Pa raja radije kupuje polovnjaka premium nego novu daciu ili neki drugi auto slixne cjenovne kategorije...radostan dan wrote:ma nešto mi se čini da se raja stisla po pitanju novih....za razliku od prije pet godina.
Po Sarajevu se može vidjeti dosta novih Golfova 7, Octavia, solidan broj T-Roca, S klasa, 3008, C3, Rapida, Sandera (zadnja tri komercijalisti)...amar1994 wrote:Upravo,sve auta preko 100 hiljada,gdje ih zarade da i mi probamo
O tome i govorim,imas polovna srednje klase i tih je najvise,a srednje klase novih vrlo malo,al zato glc,x5,x4,x6,macan,cayene,q5 ,q7 i ostale pm ko u prici![]()
I kad vidis primjera radi novog golfa,to nije golf jeftini nego napucan svime,premasuje 50+ hiljada sigurno..