Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
LeonardoAC

#1 Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC

Post by LeonardoAC »

Molim cijenjene forumaše da mi neko pomogne ukoliko imate iskustva sa kupovinom ulaznica za utakmice Lige Šampiona. Naime, planiram sa društvom na tekmu Milan - ManUtd. Niko od nas nema nekog iskustva sa ulaznicama, a pretpostavljam da će to "planuti" za dan-dva. Gledao sam na službenim stranicama kluba i piše da je prodaja u svim poslovnicama S.Paolo banke... (ne trebam ni spominjati da su mi se u ovoj banci u Sarajevu slatko nasmijali kad sam im spomenuo prodaju karata za Milan - ManUTD :D :D :D ) ... imate li vi neke opcije i iskustva sa ovim ?
Unaprijed zahvaljujem na( ozbiljnim) odgovorima...
akcija007

#2 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC

Post by akcija007 »

jedino nekoga u Italiji ako imas da ti kupi u Intesi.
Mene isto zanima kako doci do karata za finale. Naime planiram ici u Madrid na finale nasao sam neke jeftine kombinacije letova i smjestaja al nema ulaznice. Ne interesuje me koji ce klub igrati
Pogledaj na stranici ManUniteda mozda na njihovoj stranici mozes kupiti preko kreditne kartice
LeonardoAC

#3 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC

Post by LeonardoAC »

akcija007
hvala na odgovoru...
nažalost nemam nikog u Italiji... ManUtd prodaje ulaznice u prostorijama kluba za svoje navijače. Kad bi mi se javio neko od forumaša sa adresom stanovanja u Milanu, nudio bi mu svoju vječnu zahvalnost na pomoći i posredovanju :-D :D Sve sam manje optimističan... jbg
ecstase

#4 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC

Post by ecstase »

LeonardoAC wrote:akcija007
hvala na odgovoru...
nažalost nemam nikog u Italiji... ManUtd prodaje ulaznice u prostorijama kluba za svoje navijače. Kad bi mi se javio neko od forumaša sa adresom stanovanja u Milanu, nudio bi mu svoju vječnu zahvalnost na pomoći i posredovanju :-D :D Sve sam manje optimističan... jbg
[email protected]

dodaj ovog momka na msn ako ga koristis.To mi je prijatelj zivi u Italiji pa vidi moze li ti on pomoci.
Samo reci Mirza mi dao msn ;-)
djani s

#5 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC

Post by djani s »

Ne znam kako je to organizovano u Milanu. Vjerovatno svaki klub ima svoja interna pravila. Trazim kartu za tekmu Stuttgart-Barcelona i sve su prilike da je necu uspjeti kupiti iako zivim u Stuttgartu. Vfb prodaje karte do 15. janara samo za clanove kluba navijaca tako da izgleda slobodne prodaje nece ni biti :sad: . Ipak nada ostaje :). Na tvom mjestu ne bih isao na slijepo u Milano pa kupovao na crno. Mozda da vidis na internet strani FC Milano, tamo vjerovatno imas sve podatke. Sve u svemu zelim ti mnogo srece da nades kartu. :)
musac

#6 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC

Post by musac »

djani s wrote:Ne znam kako je to organizovano u Milanu. Vjerovatno svaki klub ima svoja interna pravila. Trazim kartu za tekmu Stuttgart-Barcelona i sve su prilike da je necu uspjeti kupiti iako zivim u Stuttgartu. Vfb prodaje karte do 15. janara samo za clanove kluba navijaca tako da izgleda slobodne prodaje nece ni biti :sad: . Ipak nada ostaje :). Na tvom mjestu ne bih isao na slijepo u Milano pa kupovao na crno. Mozda da vidis na internet strani FC Milano, tamo vjerovatno imas sve podatke. Sve u svemu zelim ti mnogo srece da nades kartu. :)
Ne znam za ovu gore utakmicu, ali ja sam kupovao prije karte preko ove stranice http://www.fcbarcelonatickets.net/ -- oni su valjda affiliates od neke druge agencije, nadjoh ih preko Google. Doduse, to su bile neke "slabije" utakmice. Ne znam da li moze i za ove jake...

Inace, da su nama kao ovim ostalim ukinuli vize, sjeo bih u auto i otis'o do milana na Inter - Chelsea. Trazio bih kartu na crno... Ali posto nisu, made in front of televizor. :D
Joey Tribbiani

#7 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC

Post by Joey Tribbiani »

musac wrote:
djani s wrote:Ne znam kako je to organizovano u Milanu. Vjerovatno svaki klub ima svoja interna pravila. Trazim kartu za tekmu Stuttgart-Barcelona i sve su prilike da je necu uspjeti kupiti iako zivim u Stuttgartu. Vfb prodaje karte do 15. janara samo za clanove kluba navijaca tako da izgleda slobodne prodaje nece ni biti :sad: . Ipak nada ostaje :). Na tvom mjestu ne bih isao na slijepo u Milano pa kupovao na crno. Mozda da vidis na internet strani FC Milano, tamo vjerovatno imas sve podatke. Sve u svemu zelim ti mnogo srece da nades kartu. :)
Ne znam za ovu gore utakmicu, ali ja sam kupovao prije karte preko ove stranice http://www.fcbarcelonatickets.net/ -- oni su valjda affiliates od neke druge agencije, nadjoh ih preko Google. Doduse, to su bile neke "slabije" utakmice. Ne znam da li moze i za ove jake...

Inace, da su nama kao ovim ostalim ukinuli vize, sjeo bih u auto i otis'o do milana na Inter - Chelsea. Trazio bih kartu na crno... Ali posto nisu, made in front of televizor. :D
hebo te, sto ovo dobro zvuci :)
Neelix

#8 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC

Post by Neelix »

http://www.milanmania.com/forums

uclanis se na forum, ima dosta clanova iz milana...zamolis, siguran sam da ce ti neko izaci u susret, vec je na forumu bilo slicnih slucajeva :)
Post Reply