Unaprijed zahvaljujem na( ozbiljnim) odgovorima...
Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC
- LeonardoAC
#1 Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC
Molim cijenjene forumaše da mi neko pomogne ukoliko imate iskustva sa kupovinom ulaznica za utakmice Lige Šampiona. Naime, planiram sa društvom na tekmu Milan - ManUtd. Niko od nas nema nekog iskustva sa ulaznicama, a pretpostavljam da će to "planuti" za dan-dva. Gledao sam na službenim stranicama kluba i piše da je prodaja u svim poslovnicama S.Paolo banke... (ne trebam ni spominjati da su mi se u ovoj banci u Sarajevu slatko nasmijali kad sam im spomenuo prodaju karata za Milan - ManUTD
) ... imate li vi neke opcije i iskustva sa ovim ?
-
akcija007
#2 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC
jedino nekoga u Italiji ako imas da ti kupi u Intesi.
Mene isto zanima kako doci do karata za finale. Naime planiram ici u Madrid na finale nasao sam neke jeftine kombinacije letova i smjestaja al nema ulaznice. Ne interesuje me koji ce klub igrati
Pogledaj na stranici ManUniteda mozda na njihovoj stranici mozes kupiti preko kreditne kartice
Mene isto zanima kako doci do karata za finale. Naime planiram ici u Madrid na finale nasao sam neke jeftine kombinacije letova i smjestaja al nema ulaznice. Ne interesuje me koji ce klub igrati
Pogledaj na stranici ManUniteda mozda na njihovoj stranici mozes kupiti preko kreditne kartice
- LeonardoAC
#3 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC
akcija007
hvala na odgovoru...
nažalost nemam nikog u Italiji... ManUtd prodaje ulaznice u prostorijama kluba za svoje navijače. Kad bi mi se javio neko od forumaša sa adresom stanovanja u Milanu, nudio bi mu svoju vječnu zahvalnost na pomoći i posredovanju
Sve sam manje optimističan... jbg
hvala na odgovoru...
nažalost nemam nikog u Italiji... ManUtd prodaje ulaznice u prostorijama kluba za svoje navijače. Kad bi mi se javio neko od forumaša sa adresom stanovanja u Milanu, nudio bi mu svoju vječnu zahvalnost na pomoći i posredovanju
- ecstase
#4 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC
[email protected]LeonardoAC wrote:akcija007
hvala na odgovoru...
nažalost nemam nikog u Italiji... ManUtd prodaje ulaznice u prostorijama kluba za svoje navijače. Kad bi mi se javio neko od forumaša sa adresom stanovanja u Milanu, nudio bi mu svoju vječnu zahvalnost na pomoći i posredovanju![]()
Sve sam manje optimističan... jbg
dodaj ovog momka na msn ako ga koristis.To mi je prijatelj zivi u Italiji pa vidi moze li ti on pomoci.
Samo reci Mirza mi dao msn
-
djani s
#5 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC
Ne znam kako je to organizovano u Milanu. Vjerovatno svaki klub ima svoja interna pravila. Trazim kartu za tekmu Stuttgart-Barcelona i sve su prilike da je necu uspjeti kupiti iako zivim u Stuttgartu. Vfb prodaje karte do 15. janara samo za clanove kluba navijaca tako da izgleda slobodne prodaje nece ni biti
. Ipak nada ostaje
. Na tvom mjestu ne bih isao na slijepo u Milano pa kupovao na crno. Mozda da vidis na internet strani FC Milano, tamo vjerovatno imas sve podatke. Sve u svemu zelim ti mnogo srece da nades kartu. 
-
musac
#6 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC
Ne znam za ovu gore utakmicu, ali ja sam kupovao prije karte preko ove stranice http://www.fcbarcelonatickets.net/ -- oni su valjda affiliates od neke druge agencije, nadjoh ih preko Google. Doduse, to su bile neke "slabije" utakmice. Ne znam da li moze i za ove jake...djani s wrote:Ne znam kako je to organizovano u Milanu. Vjerovatno svaki klub ima svoja interna pravila. Trazim kartu za tekmu Stuttgart-Barcelona i sve su prilike da je necu uspjeti kupiti iako zivim u Stuttgartu. Vfb prodaje karte do 15. janara samo za clanove kluba navijaca tako da izgleda slobodne prodaje nece ni biti. Ipak nada ostaje
. Na tvom mjestu ne bih isao na slijepo u Milano pa kupovao na crno. Mozda da vidis na internet strani FC Milano, tamo vjerovatno imas sve podatke. Sve u svemu zelim ti mnogo srece da nades kartu.
Inace, da su nama kao ovim ostalim ukinuli vize, sjeo bih u auto i otis'o do milana na Inter - Chelsea. Trazio bih kartu na crno... Ali posto nisu, made in front of televizor.
- Joey Tribbiani
#7 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC
hebo te, sto ovo dobro zvucimusac wrote:Ne znam za ovu gore utakmicu, ali ja sam kupovao prije karte preko ove stranice http://www.fcbarcelonatickets.net/ -- oni su valjda affiliates od neke druge agencije, nadjoh ih preko Google. Doduse, to su bile neke "slabije" utakmice. Ne znam da li moze i za ove jake...djani s wrote:Ne znam kako je to organizovano u Milanu. Vjerovatno svaki klub ima svoja interna pravila. Trazim kartu za tekmu Stuttgart-Barcelona i sve su prilike da je necu uspjeti kupiti iako zivim u Stuttgartu. Vfb prodaje karte do 15. janara samo za clanove kluba navijaca tako da izgleda slobodne prodaje nece ni biti. Ipak nada ostaje
Inace, da su nama kao ovim ostalim ukinuli vize, sjeo bih u auto i otis'o do milana na Inter - Chelsea. Trazio bih kartu na crno... Ali posto nisu, made in front of televizor.
- Neelix
#8 Re: Kupovina ulaznica za utakmice Lige Prvaka - POMOC
http://www.milanmania.com/forums
uclanis se na forum, ima dosta clanova iz milana...zamolis, siguran sam da ce ti neko izaci u susret, vec je na forumu bilo slicnih slucajeva
uclanis se na forum, ima dosta clanova iz milana...zamolis, siguran sam da ce ti neko izaci u susret, vec je na forumu bilo slicnih slucajeva