Kupovina stana: učešće plus 50+ rata
- holowey
#1 Re: Kupovina stana: učešće plus 50+ rata
a ti si iz bh bau? 
- holowey
#2 Re: Kupovina stana: učešće plus 50+ rata
isplatilo bi vam se onda dati koju pinku za oglas na naslovnoj na sa-x...ovako je malcice ofiran postdr.Smart wrote:Da, kao što vidiš, jesam.holowey wrote:a ti si iz bh bau?![]()
Pitanje je bilo ozbiljno, a link ka toj firmi nenamjerno postavljen. Inače, ovo pitanje sam htio postaviti na topicu gdje su ljudi pričali generalno o iskustvima kupovine preko Fonda, ali se ta tema (http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=70270) odnosila samo na stanove na Dobrinji.
Ja sam jučer bio u Fondu, trenutno u ponudi imaju stanove samo u Vogošći: trenutno je situacija takva da traže 50% učešće i 40 rata, a onda se to kao reprogramira nakon Konkursa na koji se kao "mladi" trebam prijaviti, sa uslovima 30% i 50 rata...
Malo mi je previše dati pola para odmah, pa petljati sa tim reprogramiranjem kasnije...
- holowey
#3 Re: Kupovina stana: učešće plus 50+ rata
ja ozbiljno savjetujem, a ti me napadas, ts ts ts tsdr.Smart wrote:Fakat ne znam koji ti je vrag - pitanje je krajnje ozbiljno, i ne preferiram nikoga, već navodim moguće opcije... Uostalom, moderator je taj koji će procijeniti je li ovo reklama ili nije.holowey wrote: isplatilo bi vam se onda dati koju pinku za oglas na naslovnoj na sa-x...ovako je malcice ofiran post
- holowey
#4 Re: Kupovina stana: učešće plus 50+ rata
dr.Smart wrote:Molim moderatora ovog podforuma da obriše sve postove osim prvog, i da ovog tipa skloni odavdje.holowey wrote:ja ozbiljno savjetujem, a ti me napadas, ts ts ts ts
Hvala unaprijed.