Kupovina sporeta...
Moderator: anex
-
PokerFace
#1 Kupovina sporeta...
Dakle moram kupiti novi sporet pa me interesuju iskustva od nekoga ko je u posljednje vrijeme kupovao. Cijena do nekih 1.000KM Potreban je sporet sa 2 kola za plin i 2 kola na struju... Molim preporuku koju marku kupiti, na sta paznju obratiti i preporuka za mjesto kupovine u Sarajevu. Nemam puno vremena za razgledanje, a iskreno ni zivaca. Svaka informacija je vise nego dobro dosla. Hvala 
-
robert treniro
#2 Re: Kupovina sporeta...
PokerFace wrote:Dakle moram kupiti novi sporet pa me interesuju iskustva od nekoga ko je u posljednje vrijeme kupovao. Cijena do nekih 1.000KM Potreban je sporet sa 2 kola za plin i 2 kola na struju... Molim preporuku koju marku kupiti, na sta paznju obratiti i preporuka za mjesto kupovine u Sarajevu. Nemam puno vremena za razgledanje, a iskreno ni zivaca. Svaka informacija je vise nego dobro dosla. Hvala
i niko da pomogno ovom dobrom covjeku...
i meni.
- male_okice
#3 Re: Kupovina sporeta...
tazite slicnih tema ima...vezano za iskustva sa beko gorenje itd sporetima koristitie trazilicu
- Aleluja
#4 Re: Kupovina sporeta...
i niko da pomogno ovom dobrom covjeku...
i meni.
Otkud ja znam da ste Vi dobri ljudi?!
Ma koju god marku izaberete materijal je toliko loš da ne smiješ očistiti kao da šljunkom čistim a ne spužvicom, valjda misle da stoje tako netaknuti, zalojeni do kupovine drugog
... ovaj što ja imam godinu dana tek boravi kod mene, a bolji je onaj od prije 20 godina!
- GeneralBHF
#5 Re: Kupovina sporeta...
Jesi li nasao sto si trazio?PokerFace wrote:Dakle moram kupiti novi sporet pa me interesuju iskustva od nekoga ko je u posljednje vrijeme kupovao. Cijena do nekih 1.000KM Potreban je sporet sa 2 kola za plin i 2 kola na struju... Molim preporuku koju marku kupiti, na sta paznju obratiti i preporuka za mjesto kupovine u Sarajevu. Nemam puno vremena za razgledanje, a iskreno ni zivaca. Svaka informacija je vise nego dobro dosla. Hvala
-
MajcinaDusica
#6 Re: Kupovina sporeta...
Vrlo su male razlike u kvalitetu između različitih marki. Ja bih preporučila rernu koja radi na vrući zrak sa ventilatorom. Meni je to bilo otkriće. Puno bolje peku nego ove standardne.
-
Smail Aga
#7 Re: Kupovina sporeta...
Samo,jedino,uvijek GORENJEPokerFace wrote:Dakle moram kupiti novi sporet pa me interesuju iskustva od nekoga ko je u posljednje vrijeme kupovao. Cijena do nekih 1.000KM Potreban je sporet sa 2 kola za plin i 2 kola na struju... Molim preporuku koju marku kupiti, na sta paznju obratiti i preporuka za mjesto kupovine u Sarajevu. Nemam puno vremena za razgledanje, a iskreno ni zivaca. Svaka informacija je vise nego dobro dosla. Hvala
- vaučer
#8 Re: Kupovina sporeta...
Imam Indesit šporet i prilično je dobar za cijenu.
-
robert treniro
#9 Re: Kupovina sporeta...
vaučer wrote:Imam Indesit šporet i prilično je dobar za cijenu.
meni ne treba za cijenu, nego za kuhanje.
- plemba
#10 Re: Kupovina sporeta...
kod mene je beko... nije skup, a sasvim je ok sto se tice "performansi"robert treniro wrote:vaučer wrote:Imam Indesit šporet i prilično je dobar za cijenu.
meni ne treba za cijenu, nego za kuhanje.