Kupovina sporeta...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
PokerFace

#1 Kupovina sporeta...

Post by PokerFace »

Dakle moram kupiti novi sporet pa me interesuju iskustva od nekoga ko je u posljednje vrijeme kupovao. Cijena do nekih 1.000KM Potreban je sporet sa 2 kola za plin i 2 kola na struju... Molim preporuku koju marku kupiti, na sta paznju obratiti i preporuka za mjesto kupovine u Sarajevu. Nemam puno vremena za razgledanje, a iskreno ni zivaca. Svaka informacija je vise nego dobro dosla. Hvala ;)
robert treniro

#2 Re: Kupovina sporeta...

Post by robert treniro »

PokerFace wrote:Dakle moram kupiti novi sporet pa me interesuju iskustva od nekoga ko je u posljednje vrijeme kupovao. Cijena do nekih 1.000KM Potreban je sporet sa 2 kola za plin i 2 kola na struju... Molim preporuku koju marku kupiti, na sta paznju obratiti i preporuka za mjesto kupovine u Sarajevu. Nemam puno vremena za razgledanje, a iskreno ni zivaca. Svaka informacija je vise nego dobro dosla. Hvala ;)

i niko da pomogno ovom dobrom covjeku...
i meni.
male_okice

#3 Re: Kupovina sporeta...

Post by male_okice »

tazite slicnih tema ima...vezano za iskustva sa beko gorenje itd sporetima koristitie trazilicu
Aleluja

#4 Re: Kupovina sporeta...

Post by Aleluja »

i niko da pomogno ovom dobrom covjeku...
i meni.

Otkud ja znam da ste Vi dobri ljudi?! :D

Ma koju god marku izaberete materijal je toliko loš da ne smiješ očistiti kao da šljunkom čistim a ne spužvicom, valjda misle da stoje tako netaknuti, zalojeni do kupovine drugog :D

... ovaj što ja imam godinu dana tek boravi kod mene, a bolji je onaj od prije 20 godina! :evil:
GeneralBHF

#5 Re: Kupovina sporeta...

Post by GeneralBHF »

PokerFace wrote:Dakle moram kupiti novi sporet pa me interesuju iskustva od nekoga ko je u posljednje vrijeme kupovao. Cijena do nekih 1.000KM Potreban je sporet sa 2 kola za plin i 2 kola na struju... Molim preporuku koju marku kupiti, na sta paznju obratiti i preporuka za mjesto kupovine u Sarajevu. Nemam puno vremena za razgledanje, a iskreno ni zivaca. Svaka informacija je vise nego dobro dosla. Hvala ;)
Jesi li nasao sto si trazio?
MajcinaDusica

#6 Re: Kupovina sporeta...

Post by MajcinaDusica »

Vrlo su male razlike u kvalitetu između različitih marki. Ja bih preporučila rernu koja radi na vrući zrak sa ventilatorom. Meni je to bilo otkriće. Puno bolje peku nego ove standardne.
Smail Aga

#7 Re: Kupovina sporeta...

Post by Smail Aga »

Samo,jedino,uvijek GORENJE :D :D :D :D
vaučer

#8 Re: Kupovina sporeta...

Post by vaučer »

Imam Indesit šporet i prilično je dobar za cijenu.
robert treniro

#9 Re: Kupovina sporeta...

Post by robert treniro »

vaučer wrote:Imam Indesit šporet i prilično je dobar za cijenu.

meni ne treba za cijenu, nego za kuhanje.
plemba

#10 Re: Kupovina sporeta...

Post by plemba »

robert treniro wrote:
vaučer wrote:Imam Indesit šporet i prilično je dobar za cijenu.

meni ne treba za cijenu, nego za kuhanje.
kod mene je beko... nije skup, a sasvim je ok sto se tice "performansi"
Post Reply