Hvala
Kupovina sata
Moderator: anex
- Miki123
#1 Kupovina sata
Gdje bih u sarajevu mogo kupiti dobar ručni sat? Molim vas adrese sa objašnjenjima
Hvala
Hvala
- chuchumbamayumbe
#2 Re: Kupovina sata
U Swiss Shopu, preko puta Trznice.Miki123 wrote:Gdje bih u sarajevu mogo kupiti dobar ručni sat? Molim vas adrese sa objašnjenjima![]()
Hvala
Imas modela do 60 tisucha KM, zaista ces moci izabrati model po mjeri.
Sretno.
- spanc777
#3 Re: Kupovina sata
I meni bi trebao, zenski sat, na poklon, a da nije nesto prekskup:P:)
- amrica
#4 Re: Kupovina sata
Za taj SWISS SHOP, nisam bila, ali sam cula, da je satic, 'nako "bezze" par milja markica, a oni do 10.000 vec prodati ili reserve.. 
Ima prodavnica satova pored Hemingveja preko puta Pozorissta, pa opet pored Trznice, ali sa druge strane, ima radnji na Carsiji... sa normalnim cijenama.
Ima prodavnica satova pored Hemingveja preko puta Pozorissta, pa opet pored Trznice, ali sa druge strane, ima radnji na Carsiji... sa normalnim cijenama.
- van Basten
#5 Re: Kupovina sata
pretpostavljam da je taj swiss shop šala
ja sam se zadeverao zadnjih dana sa tom kupovinom sata... tražio poklon djevojci za diplomski. Naravno, poveo i nju da ne fulim
obišli sve od čaršije do Otoke, i izbor je bio zaista slab. Od 5 satova koji su nam se svidjeli, 2 su bila na Čaršiji, zadnja radnja sa desne strane u Saračima kada se ide iz pravca Begove a 3 na II spratu Merkur centra na Otoci (tu smo na kraju i pazarili). Pa eto...
i da, cijene su u tim radnjama mnogo normalnije od gore spomenutog shopa
ja sam se zadeverao zadnjih dana sa tom kupovinom sata... tražio poklon djevojci za diplomski. Naravno, poveo i nju da ne fulim
i da, cijene su u tim radnjama mnogo normalnije od gore spomenutog shopa
- Epitop
#6 Re: Kupovina sata
Ako je to Swiss shop ustvari Malbašić iz Banjaluke onda daju popust 20% na gotovinsko plačanje. Ja sam gledao u BL u njihovoj radnji jedan Longines koji bi s apopustom za gotovinu i opcijom povrata PDV-a kada bih dosao sa nekim ko ima strani pasoš ispao oko 1200 KM. Imaju u ponudi mnogo jeftinijih i pristupačnijih satova koje možemo i mi kupiti od gore spomenutih 60 000 KM.