Molim za pomoć u izradi završnog računa u školi.
Počeo sam raditi u školi kao knjigovođa,da li ima neko literaturu koju bi mogao koristiti,gdje bi mogao primjer izrade završnog računa u školi pronaći,
kako doći do programa za vođenje knjigovodstva u školi,radi li neko na tržištu BiH.
Kupovina računovodstvenog programa
-
krajina78
#1 Kupovina računovodstvenog programa
Last edited by krajina78 on 12/03/2015 14:44, edited 1 time in total.
-
lokalni_razdjevicar
#2 Re: Pomoć oko edukacije u izradi završnog računa u školi
a o čemu si učio na faxu ako si ikad i kročio tamo?krajina78 wrote:Molim za pomoć u izradi završnog računa u školi.
Počeo sam raditi u školi kao knjigovođa,da li ima neko literaturu koju bi mogao koristiti,gdje bi mogao primjer izrade završnog računa u školi pronaći,
kako doći do programa za vođenje knjigovodstva u školi,radi li neko na tržištu BiH.
-
SSemir
#3 Re: Pomoć oko edukacije u izradi završnog računa u školi
JA bi prije rekao da ti nisi krocio u skolu uopce.lokalni_razdjevicar wrote:a o čemu si učio na faxu ako si ikad i kročio tamo?krajina78 wrote:Molim za pomoć u izradi završnog računa u školi.
- ranger
#4 Re: Kupovina računovodstvenog programa
uplati meni stoju na racun i posalji bb dobit ces za 2 dana gotov obracun. za dodatna objasnjenja se mozemo dogovoriti dalje.
-
LeKo
#5 Re: Kupovina računovodstvenog programa
Iduće pitanje je: Šta je bb?ranger wrote:uplati meni stoju na racun i posalji bb dobit ces za 2 dana gotov obracun. za dodatna objasnjenja se mozemo dogovoriti dalje.