KUPOVINA PSA
Moderator: anex
-
peace people
#1 KUPOVINA PSA
Može li mi neko pomoći savjetom za kupovinu psa. Naime imam osmogodišnjeg sina jedinca i htjela bih mu pokloniti psa Westija. Da li je to dobra odluka s obzirom da živimo u stanu od 75 m2 i gdje ga mugu nabaviti i otprilike koja je cijena.
- Pasiflora
#2 Re: KUPOVINA PSA
Super ideja, westi je presladak i VRLO ZIVAHAN pas.
Jesi vidjela onog prelijepog retrivera Obamu kojem se trazi udomitelj? Kao neko ko se druzi sa retriverom skoro 4,5 god predlazem ti da razmislis o Obami... Ne postoji nista sladje od retrivera
U svakom slucaju najveci teret ce biti na tebi (ovo ti govorim iz iskustva) Sretno i javi sta si odlucila
Jesi vidjela onog prelijepog retrivera Obamu kojem se trazi udomitelj? Kao neko ko se druzi sa retriverom skoro 4,5 god predlazem ti da razmislis o Obami... Ne postoji nista sladje od retrivera
U svakom slucaju najveci teret ce biti na tebi (ovo ti govorim iz iskustva) Sretno i javi sta si odlucila
-
delightful
#3 Re: KUPOVINA PSA
i ja se prikljucujem molbi da se razmisli o udomljavanje, umjesto o kupovini. toliko je prekrasnih pasa kojima ocajnicki treba ljubav i paznja.
-
maxim2000
#4 Re: KUPOVINA PSA
takodje se slazem sa prethodno navedenim bolje je u svakom slucaju udomiti nego kupiti!!!
-
Cober
#5 Re: KUPOVINA PSA
Žalosno je davati novce za kupovinu psa pored toliko jadnih malih stvorenja na uulici koje očajnički trebaju ljubav i dom. A za odrastanje u zdravu i normalnu osobu društvo psa je nešto najljepše za djecu.. Prema tome, preporučujem udomljavanje.. UG SOS društvo za sprječavanje okrutnosti nad životinjama ima malih bebica, dobrodošla