Ovako, interesuje me gdje bi mogao kupiti platno po metru ili kili, nije važno, samo da kupim veću količinu platna. Treba mi zeleno platno zbog snimanja a ne znam gdje bi to mogao u Sarajevu kupiti i naći pa imate li vi neke preporuke, savjete? Hvala
Kupovina platna po metru ili kilogramu
- ByDuric
#1 Kupovina platna po metru ili kilogramu
Meraba raja 
Ovako, interesuje me gdje bi mogao kupiti platno po metru ili kili, nije važno, samo da kupim veću količinu platna. Treba mi zeleno platno zbog snimanja a ne znam gdje bi to mogao u Sarajevu kupiti i naći pa imate li vi neke preporuke, savjete? Hvala
-
blue033
#2 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu
Nisam siguran hoće li ti odgovarati obično za to snimanje, mora biti neprovidno i da se ne presijava. Ne znam šta će se snimati ali može se koristiti i zeleno i plavo. Čuo sam da postoji i boja za zid koja zadovoljava. Htio sam da kupim to platno i kad sam se raspitivao rekli su mi da ima u nekoj foto radnji u BL najpovoljnije.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu
Bila je reklama/pano u Staroj željeznikoj stanici ILIDŽA na kojoj je pisalo: Metraža na kilo! Ne mogu sada tražiti sliku koju sam davno uslikao. Bio mi natpis interesantan.ByDuric wrote:Meraba raja
-
Narya
#4 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu
Pošto se bavim šivanjem jednom sam sastavila listu prodavnica metraže u Sarajevu koju možeš pogledati ovdje.
http://cekerceker.blogspot.com/2011/12/ ... vanje.html
Nadam se da će ti ova informacija pomoći. Pozdrav.
http://cekerceker.blogspot.com/2011/12/ ... vanje.html
Nadam se da će ti ova informacija pomoći. Pozdrav.
- Nabucco
#5 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu
ByDuric wrote:Meraba raja
Imaš na socijalnom, preciznije krenes od socijalnog pjehe uz glavnu cestu prema Pofalićima. Vidjeces ima par izloga i ima neka manja radnjica prodaju sve materijale na kg i m ! Pozz
-
alenthekiller
#6 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu
ima na otoci, kod tamo delfina ona "otvorea" pijaca. Neki dan ja 10 metara platna uzeo za 30 KM. 
-
semii
#7 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu
Gdje ima kupiti viskoze u crnoj, bez i bordo boji??
Hvala
Hvala
-
Innovation
#8 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu
Cumurija most, zgrada Papagajka /prodavnica/.