Kupovina platna po metru ili kilogramu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ByDuric

#1 Kupovina platna po metru ili kilogramu

Post by ByDuric »

Meraba raja :D

Ovako, interesuje me gdje bi mogao kupiti platno po metru ili kili, nije važno, samo da kupim veću količinu platna. Treba mi zeleno platno zbog snimanja a ne znam gdje bi to mogao u Sarajevu kupiti i naći pa imate li vi neke preporuke, savjete? Hvala
blue033

#2 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu

Post by blue033 »

Nisam siguran hoće li ti odgovarati obično za to snimanje, mora biti neprovidno i da se ne presijava. Ne znam šta će se snimati ali može se koristiti i zeleno i plavo. Čuo sam da postoji i boja za zid koja zadovoljava. Htio sam da kupim to platno i kad sam se raspitivao rekli su mi da ima u nekoj foto radnji u BL najpovoljnije.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu

Post by PipiDugaDevetka »

ByDuric wrote:Meraba raja :D

Ovako, interesuje me gdje bi mogao kupiti platno po metru ili kili, nije važno, samo da kupim veću količinu platna. Treba mi zeleno platno zbog snimanja a ne znam gdje bi to mogao u Sarajevu kupiti i naći pa imate li vi neke preporuke, savjete? Hvala
Bila je reklama/pano u Staroj željeznikoj stanici ILIDŽA na kojoj je pisalo: Metraža na kilo! Ne mogu sada tražiti sliku koju sam davno uslikao. Bio mi natpis interesantan.
Narya

#4 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu

Post by Narya »

Pošto se bavim šivanjem jednom sam sastavila listu prodavnica metraže u Sarajevu koju možeš pogledati ovdje.

http://cekerceker.blogspot.com/2011/12/ ... vanje.html

Nadam se da će ti ova informacija pomoći. Pozdrav.
Nabucco

#5 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu

Post by Nabucco »

ByDuric wrote:Meraba raja :D

Imaš na socijalnom, preciznije krenes od socijalnog pjehe uz glavnu cestu prema Pofalićima. Vidjeces ima par izloga i ima neka manja radnjica prodaju sve materijale na kg i m ! Pozz
alenthekiller

#6 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu

Post by alenthekiller »

ima na otoci, kod tamo delfina ona "otvorea" pijaca. Neki dan ja 10 metara platna uzeo za 30 KM. :D
semii

#7 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu

Post by semii »

Gdje ima kupiti viskoze u crnoj, bez i bordo boji??
Hvala :-D
Innovation

#8 Re: Kupovina platna po metru ili kilogramu

Post by Innovation »

Cumurija most, zgrada Papagajka /prodavnica/.
Image
Post Reply