Kupovina PC-a

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Seherovac

#1 Kupovina PC-a

Post by Seherovac »

Ljudi gdje u Sarajevu kupiti PC a da prodjem najpovoljnije. Gledao sam malo Imtec i UniExpert i ne djeluju mi bas nesto jeftini i za pare koje bih dao bezveze su mi konfiguracije pravo. Spreman sam izletiti do nekih devet glava za kompjuter bez monitora i ostalog, znaci samo CPU. Gledo sam malo i po PIKu i upratio sam jednog iz Banja Luke i ima pravo finih kompjutera ( barem se meni tako cini, nisam sad neki strucnjak) sad samo ne znam pouzdanost i sta cu recimo ako mi se pokvari pa garancije pa valja mi ga slati svaki put u BL. Frajer se zove mickey84. Eto ne znam nisam pametan, ako ima ko kakvih prijedloga neka kaze slobodno... Hvala :)
HardCore

#2 Re: Kupovina PC-a

Post by HardCore »

Sta narucis od njega, to ces i dobiti to je sigurno, ja sam narucio monitor i dobio, a nisam dobio nikakv papir od garancije za njega, a pise da mu je garancije 24 Mjeseca, uglavnom evo skoro godina kako je taj monitor kod mene i sve radi za 10 ;)
avaks

#3 Re: Kupovina PC-a

Post by avaks »

Meni je uz procesor, matičnu i grafiku stigla papirologija i regulare garancija od navedenog lika.
Preporuka u svakom slučaju ako uzimaš za keš!
febo_acm

#4 Re: Kupovina PC-a

Post by febo_acm »

Ne samo preporuka, vec uzimati kod ove raje iz Banja Luke ide pod obavezno :D
Ja prije skoro 10 mjeseci platim laptop kod lika 1350 i evo sada taj isti u Sarajevu skuplji 150 KM. U to vrijeme je bio skuplji 300 KM.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Post Reply