Kako prepoznati laznjak?
Imate li kakve dobre kontake sa provjerenim referencama
Moderator: anex
I majke ti za koliko prodaje?A jedan wrote:imas lika na autopijaci na stupu koji tushi parfeme. poprilicno sam siguran da su originali.ja uzeo gaultiera nekog, ne da je jak nego je prejak. a lik inace prodaje i odjecu, markiranu, mislim da nabavlja iz londona, nisam siguran.
samo ga trebas uhvatit kad je tu, dodje s autom i roka iz gepekaprvo skretanje desno ,onaj prvi poligon gdje se prodaju auta
A jedan wrote:pa recimo ovaj gaultier 2 ( to ti je onaj unisex parfem, 2x40 ml, dodju dvije bocice spojene magnetom ) je bio 100 km.
novi burbery muski od 80 ml je bio 60 km ako se ne varam, gucci gucci 60 km. ne sjecam se bas svih cijena sad da ti kazem, zenske nisam gledaouglavnom, lik se konta u parfeme i ima vecinu toga sto trazis, il moze nabavit
ima dosta stalnih musterija, siguran sam da ovdje ima cura koje ce se javit da ti daju info o zenskim stvarcicama
Pa pomirisesVincent_Chase wrote:Treba meni.....![]()
kako mogu znat da su original?
Kod njih je kutija kao od originala, ali je zato boca glatka bez ikakvog znaka.Vincent_Chase wrote:kako mogu znat da su original?
Vincent_Chase wrote:Sta mislite o kupovini parfema kod sanera? jesu li originali ili ne?
Kako prepoznati laznjak?
Imate li kakve dobre kontake sa provjerenim referencama
Da se mozda taj ne odaziva na forumsko ime Better ManA jedan wrote:imas lika na autopijaci na stupu koji tushi parfeme. poprilicno sam siguran da su originali.ja uzeo gaultiera nekog, ne da je jak nego je prejak. a lik inace prodaje i odjecu, markiranu, mislim da nabavlja iz londona, nisam siguran.
samo ga trebas uhvatit kad je tu, dodje s autom i roka iz gepekaprvo skretanje desno ,onaj prvi poligon gdje se prodaju auta
u pravu si...ja kada i u butiku kupim parfem (uz ubjedjivanje prodavaca da je orginal) posle osjetim razliku tako da se vise i ne zalijecem. naplate kao original a kvaliteta je upitna.Ma.Le.Na wrote:ma sad ti je upitno kada kupis parfem u radnji da li je orginal ili ne..
parfemi koje sam ja znala kupiti u SA nisu bili ni priblizno kvalitetni - jaki i trajni...kao oni koje sam dobila iz vana..
mada svejedno..ja nikada ne bih kupila kod sanera![]()
radje bi i kod refana nego kod njih![]()
pa ne isplati se onome ko to proizvodi ali oni koji to ukradu pa prodaju njima je za uhar i 3 KMhopi wrote:tako ja neki dan na parkingu kod vf-a na pofalićima čekam, i onaj lik cigo, te parfem 15KM, te eto 10KM i na kraju nagovara da ga kupim za 3 KM, nisam ga uzeo, a zanima me sve i da je voda unutra kako se nekom isplati boca i pakovanje za 3KM da napravi/proda?