kupovina novog mjenjaca :D
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- shiljak
#1 kupovina novog mjenjaca :D
Jel se isplati kupiti novi mjenjac za auto? Cou sam da su "bezveze" ako nisu orginal od proizvodjaca? I gdje ga uzeti/koliko kosta, a auto je volkswagen.
-
Majjah
#2 Re: kupovina novog mjenjaca :D
Pa zar ga vi VW vozaci ne mozete kupiti na trafici??shiljak wrote:Jel se isplati kupiti novi mjenjac za auto? Cou sam da su "bezveze" ako nisu orginal od proizvodjaca? I gdje ga uzeti/koliko kosta, a auto je volkswagen.
- Bullet Tooth Tony
#3 Re: kupovina novog mjenjaca :D
Majjah wrote:Pa zar ga vi VW vozaci ne mozete kupiti na trafici??shiljak wrote:Jel se isplati kupiti novi mjenjac za auto? Cou sam da su "bezveze" ako nisu orginal od proizvodjaca? I gdje ga uzeti/koliko kosta, a auto je volkswagen.
HAHAHA KAKO SI SAMO LOOOOODDD GROHOTOM SE SMIJEM
-
Treble
#4 Re: kupovina novog mjenjaca :D
Samo mi molim te reci sta ti vozis?Majjah wrote:Pa zar ga vi VW vozaci ne mozete kupiti na trafici??shiljak wrote:Jel se isplati kupiti novi mjenjac za auto? Cou sam da su "bezveze" ako nisu orginal od proizvodjaca? I gdje ga uzeti/koliko kosta, a auto je volkswagen.
VW je najveci auto koncern u europi. I zasto svi dizu paniku oko bas VW-u i to pogotovo oko golfa, sto niko ne prica o npr. Leonu, Audiju A3, Skodi Oktaviji?? Ta auta su ista
A mjenjač ne bih ti preporucio novi, jedino u ASI da narucis, samo ce ti tad oderat guzove. Mozes naruciti iz njemacke polovan (u odlicnom stanju, očišćen) ili naci ovdje kod nas na otpadu.
- shiljak
#5 Re: kupovina novog mjenjaca :D
a koliko kosta otprilike 
-
d2
#6 Re: kupovina novog mjenjaca :D
covjek pita da li se isplati, uopste nije pitao gdje ima jer se zna da ima svuda.Majjah wrote:Pa zar ga vi VW vozaci ne mozete kupiti na trafici??shiljak wrote:Jel se isplati kupiti novi mjenjac za auto? Cou sam da su "bezveze" ako nisu orginal od proizvodjaca? I gdje ga uzeti/koliko kosta, a auto je volkswagen.
ja sam mijenjao na golfu dvojci i naravno da se isplati, promjenis mjenjac i nastavis voziti sljedecih 500.000 km
- slavkoimamodilera
#7 Re: kupovina novog mjenjaca :D
A dvojka ti presla bila 500 milja pa si tek onda morao zamijenit a? 
-
d2
#8 Re: kupovina novog mjenjaca :D
ma presla 700.000 ali je vracen brojacslavkoimamodilera wrote:A dvojka ti presla bila 500 milja pa si tek onda morao zamijenit a?