Zna li neko možda gdje se u Sarajevu mogu kupiti djećja kolica za novorođenče?Gledao sam u Turbo limaću ali mi i nisu baš nešto.
Hvala na pomoći.
Kupovina novih dječijih kolica.
Moderator: anex
-
neutral
skoro na svakom koraku 
npr. Mercator, Robot, Wissa (na spratu)...
Naravno cjene su jako "slatke"...
vidjela sam par modela koji su mi se jako dopali (+ nosiljka i sjedalica) preko 850 km...a jedna su bila 1300 km... "sitnica"
Zar nemas bas nikog u porodici ili medju prijatejma da ti proslijede...
npr. Mercator, Robot, Wissa (na spratu)...
Naravno cjene su jako "slatke"...
vidjela sam par modela koji su mi se jako dopali (+ nosiljka i sjedalica) preko 850 km...a jedna su bila 1300 km... "sitnica"
Zar nemas bas nikog u porodici ili medju prijatejma da ti proslijede...
- Koshpa
Pitam ja burazera da ti proda nova kolica
on uzo svom djetetu kolica u chico ili kako se vec zove, mali ih nije htijeo ni pogledat, a stari mu dao nesto vako oko 300 glave za njih ili lazem nebitno znam da su bila skupa, moj savjet prvo posudi i vidi hocel djete u kolica, ako bude htijelo kupuj ako ne, kani se corava posla i pare u djep 
-
Manch
Ne isplati ti se da daješ puno para za chicco kolica, nosilicu ne vjerujem da ćeš upotrijebiti više od 2-3 puta, a ona sjedalica za auto je nekako premalena ili se ne razumijem.
A cijene tih kolica su u rangu Brabusa.
Čini mi se da sam u Merkuru na otoci vidjela neka kolica na prvom spratu koja nisu bila pretjerano skupa, ali to je bilo malo davno.
A cijene tih kolica su u rangu Brabusa.
Čini mi se da sam u Merkuru na otoci vidjela neka kolica na prvom spratu koja nisu bila pretjerano skupa, ali to je bilo malo davno.
-
suncokret
nije ti dobar savjet, znam iz vlastitog iskustva
uzeli smo kolica, koristili ih mjesec dva, nikako nam nisu odgovarala,
da ne detaljišem, dijete stalno udaralo nogicama u onaj plastični dio naprijed,
i kupimo druga..
sad smo u potrazi za trećim, kišobran kolicima...
vidjeli smo u turbo limač da ima dobrih..
uzeli smo kolica, koristili ih mjesec dva, nikako nam nisu odgovarala,
da ne detaljišem, dijete stalno udaralo nogicama u onaj plastični dio naprijed,
i kupimo druga..
sad smo u potrazi za trećim, kišobran kolicima...
vidjeli smo u turbo limač da ima dobrih..
-
fixer
ma u west coast custom imas velik izbor pimp kolica... vrhunska izrada, mogucnost dodatne audio i vedeo opreme...
inace mojne zajebancije al stvarno u sta su evoluirala jedna obicna kolica.. te neke kocnice ....barem mislim da je to to, kao u bicikla. cemu to sluzi? kao onako ne mozes zakociti. svasta
inace mojne zajebancije al stvarno u sta su evoluirala jedna obicna kolica.. te neke kocnice ....barem mislim da je to to, kao u bicikla. cemu to sluzi? kao onako ne mozes zakociti. svasta
-
obuca
pa malo preseravanja nije na odmet a takve stvari obicno kupe djetetu i onda se krpe mjesecima i kukaju. sto ti je nas narod, al nek vidi komsijafixer wrote:ma u west coast custom imas velik izbor pimp kolica... vrhunska izrada, mogucnost dodatne audio i vedeo opreme...
uzmi ba obicna kolica jer ce nakon par mjeseci ionako bit u podrumu