Kupovina motora

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
XotiC

#1 Kupovina motora

Post by XotiC »

Pozdrav, nov sam na forumu, pa se ispričavam ukoliko već postoji slična tema, ali nisam uspio pronaći.

Zanima me procedura prilikom kupovine vozila, u ovom slučaju motora, jer mi je ovo prvo vozilo koje kupujem.
Kupujem vozilo koje se nalazi u RS, ja sam iz Hercegovine. Vozilo je tek registrirano. Okvirno znam da je potreban kupoprodajni ugovor pa dalje procedura na MUP-u, ali bih volio ukoliko netko može detaljno objasniti čitav proces ?
Hvala unaprijed.
mayab

#2 Re: Kupovina motora

Post by mayab »

viewtopic.php?f=4&t=155972&p=15523559&h ... #p15523559

Moj ti je savjet , ne gubi vrijeme po forumu, najbolje neka ti to sredi neka od agencija za reg. vozila, za 20KM se riješiš mnogih nedoumica...
Uglavnom,
ja sam prije koju godinu prodao auto kupcu iz eRS, auto registrirano bilo, on došao, napravili ugovor u agenciji, uplatio mi pare u banci, i odvezao se sa autom, agencija ovdje uradila odjavu u MUP-u, i to mu ja poslao da dalje preregistruje kod sebe...on meni vratio policu poštom, i ja podigao neiskoristeni dio osiguranja...tablice svakako ostaju na vozilu, pripadaju vozilu, ne vlasniku auta
XotiC

#3 Re: Kupovina motora

Post by XotiC »

Hvala na odgovoru, koliko sam shvatio, samo je potrebno napraviti ugovor, odjaviti na MUP-u kod prodavača, ja vozim motor kući i prijavljujem ga na svom MUP-u, a poslije nadoplatim za novu policu osiguranja i nove papire.
Post Reply