nisam mislila zatvarati temu, zar necitate??? mislila sam razdjeliti da ovo ostaje o kupovini maltezera i da se ove nase texte premjeste naprimjer u temu " rasni psi versus mjesanci ili nesto tako. da svi znaju da to nije samo o maltezerimaZašto da zatvara temu? Riječ je o kupovini, to stoji i u naslovu je li tako?
tvoje mislenje je ok ali zaklucke o sramoti su bas bezveze. jer pricas o necem sto pojma nemas. Pas je clan obitelji moze biti mnogo vise nego samo tvoj prijatelj moze biti slobodan i moze raditi u tome sto uziva ali to ja znam jer sam dozivjela psecu srecu kada ide na start na trke pasa, jer sam dozivjela srecu s akojom pas ulazi u izlozbeni ring i mnogo drugoga. Isto kao sto mene zabavlja moj posa i usrecuje mene to sto radim.Zar se ne smije iznijeti svoje mišljenje o tome? O kupovini rasnog psa? Usput mislim da je sramotno kupovati i davati novac za psa te tako direktno podržavati kako one koji trguju na račun rasizma, a istovremeno prolaziti pored gladnih jadnika koji te tako podržavati njihovu patnju. Sramota. Pas je prijatelj, član obitelji, živo biće, a ne nešto što se bira i kupuje po boji i izgledu kao asssesoar koji će nam dobro pristajati.
PHIA nisi me iznenadila tacno tako kada nestaju argumente to je ocekivano.
Mozete mi objasniti zasto je sramotno uzivati u lepoti svog psa??? to je isto sramotno sto idem u musej uzivati u slikama, naravno nebi trebala u muzej, ni u kino ni nikde jer ima jadnika po ulicama kojem moje pare lepse dodju jelde ???