Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote:to mi izgleda kao pravo dobra ponuda, samo steta sto nije DVD RW, nego je combo, ali je opet dobar pravo.
Nego jel' to VPC ili MPC?!?
Cijena je MPC.......imaju jos ponuda ali ovo je neka cijena u koju se ja uklapam......pa reko neznam je li bolji od one moje prve ponude.....samo sto za ovaj zadnji nisam siguran je li CentriNo procesor(prepravljeno.... )
Last edited by iceman ze on 21/08/2005 20:33, edited 1 time in total.
Memory stick vec imam, dosuse ne toliki kao sto ti kazes.......a sad bas i nisu moji neki afiniteti za DVD pisacem.........ja sam ti pravo skromno dijete
iceman ze wrote:Ljudi konacno sam se odlucio(kredit u toku) da sebe pocastim jednim strojem, tacnije moja dugogodisnja zelja je da sebe obradujem sa jednim prenosivim racunarom(laptopom ili notebook-om) kako vam vise odgovara. E sad cijene i ponude su raznovrsne ima ih od 1300 pa ljujaj do preko 2000 KM
Ja sam se zalijepio za jedan u prodavnici Uniexpert( u Robotu), jer kod njieh sam jednom vec kupovao komp........oni mi nude vise modela a ja sam se zalijepio za jedan evo karakteristika:
ASUS.....Intel Centrino 1,6 GHz......512 MB DDR-RAM--------60 GB HDD......... DVD/CD-RW combo.....Audio,Modem,LAN......15'' TFT LCD display.......integrisana kamera.......IC port ....... itd. (silver look)
CIJENA 2100 KM
Sta mislite o ovoj ponudi? je li realna cijena u odnosu na karakteristike racunara, nisam neki maher, ali volio bih sebi nesto kvalitetno uzeti kada vec kupujem, ionako uzimam na kredit nije bitna razlika u rati samo nek valja i da ja budem sa njim odusevljen i zadovoljan........samo da naglasim, nisam ja neki programer, tako da ga necu daviti nekim prezentacijama, programiranjima, bazama podataka......sluzice mi djelimicno za administrativne poslove, jer imam dosta posla pa moram ga i kuci dovrsavati, malo za zabavu, eventualno za net......itd
Karakteristike su odlicne (za laptop), a i cijena je u skladu sa karakteristikama. Imam ja Asus, slican ovom iznad opisanom, i nemam nikakvih problema.