kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
The Nightwatchman

#1 kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by The Nightwatchman »

ovako, stvar je poprilicno hitna. potrebna mi je ves masina, sporet i frizider. u toku sutrasnjeg dana bi to trebalo biti dostavljeno na kucnu adresu u centru grada. ovaj tajming je od krucijalne vaznosti iz subjektivnih razloga. dakle, te tri stvari moraju sutra biti u stanu. :D

koga mi preporucujete? da li neko sigurno zna ko bi pristao da mi to dostavi isti dan? robot? stanic trade? fis?

pomoc hitno potrebna.

zahvalan,

the nightwatchman
The Nightwatchman

#2 Re: kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by The Nightwatchman »

up
alica.k

#3 Re: kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by alica.k »

tehnomarket?

ne znam bil iko pristao ODMAH SAD da isporuci to...obicno treba par dana ili barem sljedeci dan?

u fisu ima veliki izbor ali ne znam za dostavu. isto u merkuru, ali je tamo malo skuplje sve nego inace...(u tehnomarketu 139KM usisivac, isti u merkuru 160KM)

ako je hitno na stanic zaboravi, a na robot (oni su nama isporucili frizider i ostavili ga ispred zgrade!) pogotovo...

sjecam se da kad smo uzimali sporet isli smo ujutro, a popodne je vec bio kuci...to smo uzeli u onom gorenju u blazuju...kako li se zove...
mayab

#4 Re: kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by mayab »

A da pogledas u BEKO shopu, imas u Nedzaricima, imam dobra iskustva sa njima, stvarno nije reklama...
bpsang

#5 Re: kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by bpsang »

MERKUR -STUP

PLATIS I NOSIS TJ DOGOVORIS SE SA NJIMA O ISPORUCI
chuchumbamayumbe

#6 Re: kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by chuchumbamayumbe »

JA sam u Merkuru Elektrolux mikrovalnu platio manje nego istu takvu u Robotu.
Tek nek se zna.
Skyfox

#7 Re: kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by Skyfox »

The Nightwatchman wrote:ovako, stvar je poprilicno hitna. potrebna mi je ves masina, sporet i frizider.
Ako vec nije prosao voz... sto se tice sporeta preporucujem Gorenje na Malti iza Vet. faxa super izbor a dostavili su mi isti dan, prikopcali i odnjeli stari, gratis...
alica.k

#8 Re: kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by alica.k »

chuchumbamayumbe wrote:JA sam u Merkuru Elektrolux mikrovalnu platio manje nego istu takvu u Robotu.
Tek nek se zna.
kul...ne kazem ja da su 100% skuplji nego mi se tak ucinilo zbog tog usisivaca. al ovo je fino znat.
mrtva kokoš

#9 Re: kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by mrtva kokoš »

kod mene je mama neki dan uzela u robotu elektrolux masinu za pranje sudja i ugradbeni sporet...
kad dan, dva poslije toga na stolu stoji katalog merkura...i onako ja bezze bacim pogled kad ista ta masina i sporet jeftiniji za 50-70 KM
sto se tice dostave korektni su i tacni, za razliku od robota...ko bi rekao da cu ih pohvaliti, do neki dan sam mislio da su najskuplji.. :-) :-)
bach

#10 Re: kupovina kucanskih uredjaja u sarajevu

Post by bach »

Bez namjere da ikoga reklamiram, Merkur na Stupu je najbolje mjesto za kupovinu gradu. Ne prodaju bofl robu dvadesete klase, cijene su realne, izbor robe raznovrstan. Prostor je uredan i čist, te pregledan, cijene su jasno naznačene. najbolj stvar u Merkuru su prodavci koji jako znaju šta prodaju i trude se da se ja kao kupuca oscjećam ugodnu, te da naravno dođem opet.

PS

U mnogo puta po zlu spominjanom Robotu sam htio kupiti stonu lampu. Pitam sam krezavog prodavača da li je isparvna, te mi je lik naprostao uzeo kutiju, razdredao je, uključio te onako procijedio : Evo radi buraz.

Robot zaobiđi.
Post Reply