venera11 wrote:Otisla sam ja ali ne znam sta ce biti sa bebom, kome ce pripasti. Sve mogu podnijeti ali zivot bez nje nemogu
Tu ti ne mogu pomoci,nadam se da ce beba biti s tobom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
venera11 wrote:Otisla sam ja ali ne znam sta ce biti sa bebom, kome ce pripasti. Sve mogu podnijeti ali zivot bez nje nemogu
ediii wrote:
Inače čuo sam za drugi konkretan slučaj:
Žena se razvela od muža a imali su kredit za stan.
ona je morala plaćati svoj dio kredita doi kraja otplate i tek onda su ga mogli dijeliti.
Pripast će onom kako sud odluči tu ništa ne možeš, ali su majke uvjek u prednosti nad očevima, pa očekujem da će ti sud i dodjeliti bebu.-venera11 wrote:Otisla sam ja ali ne znam sta ce biti sa bebom, kome ce pripasti. Sve mogu podnijeti ali zivot bez nje nemogu
radostan dan wrote:u koja si doba?
venera11 wrote:Molim vas ako mi neko moze pomoci i bar malo odgovoriti na silna pitanja koja se vrte po mojoj glavi.
U braku sam skoro 3 godine , imamo bebu od 20 mj. Vec 2 godine trpim uvrede, ponizenja, fizicko zlostavljanje i sta ne vec. Sve sam prezivjela zbog bebice. Dane sam provodila zakljucana u sobi sa bebom da ne bi doslo do novih problema. Rijesila sam da je svemu kraj. Prije nekoliko dana opet me udario i ja sam spakovala stvari i otisla. Nije mi dozvolio da povedem dijete. Dan poslije sam provela u socijalnom centru i policiji, da bi mi vratili bebu. Ja imam dokaze (ozljedne listove) da sam bila fizicki zlostavljana od strane svoga supruga. U policiji su mi rekli da mogu da podnesem krivicnu prijavu protiv njega ali ja ne zelim jos vise stresa dijetetu, sebi i mojoj porodici. Mene je strah jer on je utjecajan, odnosno njegova porodica. Je li neko ima iskustva sa ovakvim ili slicnim situacijama? Meni ne treba nista, samo moje dijete jer je ono cijeli moj svijet
lp

ho oponopono wrote:venera11 wrote:Molim vas ako mi neko moze pomoci i bar malo odgovoriti na silna pitanja koja se vrte po mojoj glavi.
U braku sam skoro 3 godine , imamo bebu od 20 mj. Vec 2 godine trpim uvrede, ponizenja, fizicko zlostavljanje i sta ne vec. Sve sam prezivjela zbog bebice. Dane sam provodila zakljucana u sobi sa bebom da ne bi doslo do novih problema. Rijesila sam da je svemu kraj. Prije nekoliko dana opet me udario i ja sam spakovala stvari i otisla. Nije mi dozvolio da povedem dijete. Dan poslije sam provela u socijalnom centru i policiji, da bi mi vratili bebu. Ja imam dokaze (ozljedne listove) da sam bila fizicki zlostavljana od strane svoga supruga. U policiji su mi rekli da mogu da podnesem krivicnu prijavu protiv njega ali ja ne zelim jos vise stresa dijetetu, sebi i mojoj porodici. Mene je strah jer on je utjecajan, odnosno njegova porodica. Je li neko ima iskustva sa ovakvim ili slicnim situacijama? Meni ne treba nista, samo moje dijete jer je ono cijeli moj svijet
lp
...prijavi gada, nasilnika, psihopatu, mada ozdraviti od jedne krivične prijave neće ali odjebi ga barem od sebe, strah je taj koji njega pali...zato trzni se i do kraja riješi se bolesnika!![]()
...ne brigaj za kindera ni jednom nasilniku neće pripasti ma koliko uticajan bio... ja bi za svog malog cijeli svijet digla na noge, a ti kako hoćeš pak tvoj izbor!
Black swan wrote:jesi podnio zahtjev za razvodom i zašto ne![]()
![]()
radostan dan wrote:jesam li ja ono bio za to da se ne razvodiš, nego da pustiš da se glave ohlade, da se razgovara, itd, itd...
jesam.![]()
e vidi sad...
il se volite, il se ne volite. možda će ti biti čudno što ti ovo kažem, ali ako niste raščistili stvari međ sobom, bolje ti je da nije trudna.
dijete vas neće spasiti, ako sami sebe ne spasite.
eto, ja dobronamjerno, a ti shvati kako hoćeš.
nadam se da će te uspjeti.
vjesticanametli wrote:ako djete bude slusalo kasnije svaĐže nece valjati nikom
rundavi wrote:Joj jebote KAKO SMIJEŠAN LIK !Sad ne kontam kako si mogao i toliko biti u braku pa da tražiš na forumima rješenje !!!NE MOGU VJEROVATI STVARNO !
Black swan wrote:ko ti je hakiro profil
Black swan wrote:a ništa... nagle promjene u ponašanju zezam se malo
prvo pitaš za razvod pa onda ništa
skupo?![]()
![]()
Minimaus wrote:Glupost je da ste skupa samo sto je ona trudna....i sta poslje