Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav ljudi,
nov sam na forumu nadam se da sam pogodio topik gdje da postavim ovu temu. Zanima me da li je sigurno kupovati preko amazon.com od prodavaca kao sto su Rockstar, UBISOFT, 2K i drugi razni proizvodjaci igara koji prodaju preko amazon.com sajta. Siguran sam u njih, ali me brine dolazak igre, da li je sigurno da se nece zagubiti?
Brine me jos da li je to dobro osigurano da se ne polomi u toku transporta?
Jos da vas pitam, koliko se placa PDV i carina i za koliko vremena moze biti kod mene to sto sam porucio.
Recimo kad hocu da kupim neko specijalno izdanje, CD i jos neki dodaci, ili recimo hocu da imam u kutiji jer to vise volim, nego ovako digitalno. Valjda me razumijes.
E to je drugo ako oces cd da imas.
A sto se tice dodataka i to ima na netu kao kljuc.
Samo ne znam jel ti amazon to isporucuje u Bosnu,predpostavljam da si u Bosni
Iso-Miki wrote:E to je drugo ako oces cd da imas.
A sto se tice dodataka i to ima na netu kao kljuc.
Samo ne znam jel ti amazon to isporucuje u Bosnu,predpostavljam da si u Bosni
Jesam, jesam u Bosni, cuo sam da isporucuju. Evo sacekacu da vidim jos ako ima neko da mi odgovori. Ali hvala ti u svkaom slucaju.
Varira od prodavač do prodavača. Većina ih ne šalje za Bosnu pa kontaktiraj prije toga (znam da knjige dolaze a za diskove nisam siguran). Inače gledaj da je skladište u UK pa neka ti od tamo šalju po mogućnosti.
Što se plaćanja tiče siguran si a carina je 11% + 17% PDV i nešto carinskih troškova cca 15KM na sve to (carinu i pdv računaju i na dostavu pa da te i to ne zbunjuje, znači ako je 10 funti disk i dostava 6 ide ti i pdv i carina na 16 funti). Lijepa naša
Danas sam isao u Hypo banku da vidim za karticu za PayPal i kazu mi da ima i da se moze izvaditi ali jedini problem je sto se jednom pare mogu uplatiti, i kada se potrose nema nacian doplate na karticu nego moram novu vaditi? Gdje je tu logika, je li i kod vas tako, ja ne mogu da vjerujem u to?
Kakva kartica za paypal .. Izvadis obicnu visa electron cini mi se karticu i sa njom se registrujes na paypal .. Mada je glupost davati lovu za igricu samo zato sto hoces da imas kutiju kada mozes puno jeftinije proci za cd keyom
Koristim Visa Electron od Raiffeisen već i drugu karticu evo, registrovana na paypal naravno i idu uplate preko nje a vala i na nju liježu pare sa paypala. Ne znam kakve to oni nude ali kod mene fercera bez problema.
Naravno debitna je kartica i ne može u minus, znači koliko uplatiš na nju toliko i trošiš i sigurica si.
Raspitaj se ti samo da li možeš kod njih Visa Electron da izvadiš (tekući račun) i da se možeš registrovati na paypal (trebaju ona 3 broja na poleđini kartice prilikom registracije).
avaks wrote:Koristim Visa Electron od Raiffeisen već i drugu karticu evo, registrovana na paypal naravno i idu uplate preko nje a vala i na nju liježu pare sa paypala. Ne znam kakve to oni nude ali kod mene fercera bez problema.
Naravno debitna je kartica i ne može u minus, znači koliko uplatiš na nju toliko i trošiš i sigurica si.
Raspitaj se ti samo da li možeš kod njih Visa Electron da izvadiš (tekući račun) i da se možeš registrovati na paypal (trebaju ona 3 broja na poleđini kartice prilikom registracije).
Znaci stalno traje ta kartica i mozes uplacivati na nju? Hvala ti mnogo, nov sam ovde ali ti si mi najvise pomogao, pozdrav za tebe.
a ovaj mustang1 nisam dosao ovde da mi pametujes nego da postavim pitanje i da mi neko pomogne, ali hvala i tebi u svakom slucaju, ma nek me banuju briga me.
Kod Raiffeisena ti traje 3 godine i onda je mijenjaš (oni ti novu pošalju a ti doplatiš ). Održavanje računa je 2KM mjesečno i naravno uplate/isplate koliko ti hoćeš i traje naravno sve dok izmiruješ obaveze sa svoje strane.
Samo gledaj da je VIsa Electron jer one ti isključivo rade sa Paypal i da je DEBIT (znači da je koristiš samo za Paypal i ništa više, nikakva plata da ti liježe na nju ili da je kreditna pa da možeš otići u minus tj u crno ). Iako su to dosta sigurne stvari danas, može se desiti da neko provali pa da te ne boli glava bez veze