http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... sc&start=0
ali vjerovatno sto je to prodavnica sportske opreme, nekako su se djevojke manje javljale na njoj. Zelim da bas o ovome diskutujemo, a pogotovo da se ukljuce i zene.
Godinama vodim bitku sa trgovcima, njihovim ponasanjem, usluznosti, BROJEVIMA i cijenama. Neshvatljivo mi je da se kaci cijena od 150 KM na neku suknju sa volancicima koja jedva pokrije guzove, 250 KM na cizme koje su na ciglanama na pijaci do 100 KM, "batta" cipele od 150+ KM, koje su na ciglanama identicne, samo sto nepise "batta" na unutrasnjem dijelu ciple 30 KM. Ne znam sta je orginal, jer mi sve izgleda isto. Nema razlike osim u cijeni. Kako opstaju te prodavnice uopste? Ko kupuje u njima? Sam-shop gallery je meni odron. Beneton...ljudi...stvarno...dati 50 KM za majicu kratkih rukava na kojoj pise preko citavih prsa ime firme...to je reklama...a identicna majica na pijaci je 5 KM. Ima jos jedna prodavnica u Ferhadiji, zaboravim joj uvijek naziv...cijene su astronomske, i da udjem sa namjerom da potrosim 2.000 KM, meni se tu ama bas nista ne svidja, a pojacaju grijanje...tako da vam pozli nakon 10 minuta razgledanja i guranja izmedju onih ofingera. U miss sixty sam vidjela jedne prelijepe cipele i zaljepila se za njih, u tom momentu da sam imala pare pri sebi kupila bi ih. Opet ja na pijacu na ciglanama, a one 45 KM.
Brojevi? u jednom butiku nakon preshaltavanja garderobe sam fakat vrisnula " A u piz* mat*, jesmo mi zgodna nacija. 36-38! Pa gdje su te tolike zgodne trebe? Grudnjaci 50 KM
Cijene na pijaci jesu skocile u odnosu na prije. Ali izbor jeste veci i potrefe se brojevi. Jest ofiraza za probanje, mozda je nekome i ofiraza reci da se oblaci na pijaci, ali me interesuje za koga rade sve te silne "napucane cijenama" prodavnice.
Djevojke jel vam blam kupovati na pijaci i zasto?
moram napomenuti da imam super iskustvo sa Calipso, super orginalne stvari, prihvaljive cijene, i kad je snizenje, bas je snizenje, a kvalitet je extra.