kupovina dodatne opreme..
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sLLayer
#1 kupovina dodatne opreme..
Zanimaju me cijene otprilike dodatne opreme za peugeot 106
trenutno nema nista od opreme ali bi ugradio klimu, el.podizace, servo, grijanje sjedista ... da li je to izvodljivo uraditi i koliko bi me kostala svaka od ovih oprema..
netrebaju mi najtacnije cijene nego ono otprilike
trenutno nema nista od opreme ali bi ugradio klimu, el.podizace, servo, grijanje sjedista ... da li je to izvodljivo uraditi i koliko bi me kostala svaka od ovih oprema..
-
Lesli Eldridž
#2 Re: kupovina dodatne opreme..
Ne zanosi se. To je jako teško napraviti da valja. Npr, ako nemaš servo volana preinake su povelike. To samo fabrika kvalitetno uradi...
-
vnm
#3 Re: kupovina dodatne opreme..
dobar majstor nece htjeti da ti to radi, jer trazi dosta vremena, a ne zelis da ti los majstor to radi.
nije nemoguce, ali neuporedivo je jeftinije da prodas tu 106icu sto imas i da kupis drugu bolje opremljenu.
nije nemoguce, ali neuporedivo je jeftinije da prodas tu 106icu sto imas i da kupis drugu bolje opremljenu.
- VR6
#4 Re: kupovina dodatne opreme..
Prodas tu, dodas jos 1500 KM, kupis neku opremljeniju i rijesio si problem
Ugradnja bi te dosla preskupo, a i pojela mnogo zivaca. Doduse prozore i nije tesko ugraditi, al servo, klima. Ak bi se ipak odlucio na taj zahvat, onda je najbolje naci "stranca" 106-icu sa tim pa prepakovati il na otpadu neku, pa ocerupati sve sprijeda sto ti treba. Recimo nov hladnjak klime za 106-icu ti je 700 KM - znaci sam hladnjak, bez kompresora i ostatka instalacije.
- slavkoimamodilera
#5 Re: kupovina dodatne opreme..
Prodas tu i kupis 106 Rallye
Isto nema nikakve opreme, jos ima limove u unutrasnjosti umjesto plastika, ali ces se zato zabavljat k'o nikad u zivotu!! 
- citroen
#6 Re: kupovina dodatne opreme..
Kupi drugi Auto, koji to sve vec ima.Ne isplati se to raditi 
-
sLLayer
#7 Re: kupovina dodatne opreme..
ma nije mi ni stalo toliko ne gori, nebi sada auto mjenjao jer sam ga skoro kupio..
a koliko bi kostale te sitnice npr. el. podizaci, el. zakljucavanje vrata itd.? to sto se moze uraditi
a koliko bi kostale te sitnice npr. el. podizaci, el. zakljucavanje vrata itd.? to sto se moze uraditi
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#8 Re: kupovina dodatne opreme..
nego drugar, jesi li ti nesto razmisljeo da kakvu plavusu sebi nadjes, cak i BMW-u ona dodje kao dodatna oprema!?sLLayer wrote:Zanimaju me cijene otprilike dodatne opreme za peugeot 106
-
sLLayer
#9 Re: kupovina dodatne opreme..
nebi bilo lose, samo su one skuplje od klime, el.podizaca i serva zajednocorolla02 wrote:nego drugar, jesi li ti nesto razmisljeo da kakvu plavusu sebi nadjes, cak i BMW-u ona dodje kao dodatna oprema!?sLLayer wrote:Zanimaju me cijene otprilike dodatne opreme za peugeot 106
- VR6
#10 Re: kupovina dodatne opreme..
To je za autofanove, pola forumasa ovdje bi se s tim ubilo u prvoj krivinislavkoimamodilera wrote:Prodas tu i kupis 106 RallyeIsto nema nikakve opreme, jos ima limove u unutrasnjosti umjesto plastika, ali ces se zato zabavljat k'o nikad u zivotu!!
-
Lesli Eldridž
#11 Re: kupovina dodatne opreme..
VR6 wrote:To je za autofanove, pola forumasa ovdje bi se s tim ubilo u prvoj krivinislavkoimamodilera wrote:Prodas tu i kupis 106 RallyeIsto nema nikakve opreme, jos ima limove u unutrasnjosti umjesto plastika, ali ces se zato zabavljat k'o nikad u zivotu!!