Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljubitelji pricaju da je ova 2ga generacija ruzna , a ova lijepa , mada je ja ne volim kad nema nazad spojlera , i meni je poruzna , al et auto ko auto je sigurno dobar
Last edited by amar1994 on 18/02/2017 22:18, edited 1 time in total.
JedanOdBraceMorica wrote:Mazda je Tito za francuska i talijanska kola, TITO!! Cak i za mnoga njemacka
Ne provaljuj se zivota ti.
covjek istinu govori , al nije toliko bolja , mozda za 10%
Covjek ne napominje glavnu manu , buka u kabini , jbte zivot 207 pezo ima bolju zvucnu izlocaiju , ma ima da se zadam barem blatobrane i vrata da damping odradim jer sam danas poludio od zvukova snijega i vode
junior3 wrote:Sjeb'o mi se abs senzor. Klizavo bilo.
Danas gledam jednu bengu, u mahali kod roditelja, neka e46 x, pici uz brdo k'o od sale?! Malo mi bilo krivo sto se popeo uz sokak, al' hebaji ga..
Danas komšija sa Peugeot 308 pokušao izaći uz ulicu regularno i na rikverc po snijegu al ne ide, kad dolazi drugi sa BMW isto 4x4 iz 2001 godine, izađe regularno, kasnije se vrati i na rikverc, kaže može i bočno al da ne pretjeruje
junior3 wrote:Sjeb'o mi se abs senzor. Klizavo bilo.
Danas gledam jednu bengu, u mahali kod roditelja, neka e46 x, pici uz brdo k'o od sale?! Malo mi bilo krivo sto se popeo uz sokak, al' hebaji ga..
Danas komšija sa Peugeot 308 pokušao izaći uz ulicu regularno i na rikverc po snijegu al ne ide, kad dolazi drugi sa BMW isto 4x4 iz 2001 godine, izađe regularno, kasnije se vrati i na rikverc, kaže može i bočno al da ne pretjeruje
Moze li mi neko reci da li A6-ice(2011-2014) imaju problem sa mjenjacem kod 3.0 quattro motora(S tronic) ?
Trebam je uzeti ,a saznah od dvojice vlasnika istog modela da su mijenjali autom. mjenjac i to na 130.000 km odnosno 165.000 km.
ljuspica wrote:kupila bih vw fox.benzinca 1.2. sta mislite o tom autu?
Ne znam zašto si izbacila C3 iz odabira, ja bi isao prije na njega nego na Fox.
Ima ih više na našim cestama, pouzdana auta, više dijelova.
Ne znam jesam li 2 Foxa vidio kako treba na cesti
ljuspica wrote:kupila bih vw fox.benzinca 1.2. sta mislite o tom autu?
Nisam ih nesto vidjao po cesti cesto al jedan savjet...ako ti se svidi neko auto preko slika i cijenom,nadji neku autokucu u blizini i otidji da samo sjednes i vidis je li to ono sto trazis.
Npr. ja sam dugo ganjao Kia Ceed ali kad sam sjeo shvatio sam da nije to za mene. Drugaciji je osjecaj skroz kad sjednes i osjetis kako je u kabini,udobnost prakticnost i sl.Pa tek onda trazi neko ocuvano auto.
@Leon postujem sto mi dajes savjete, ali treba mi jos savjeta zato i sirim pricu/pitanje na vise tema. sto vise njih se ukljuci bice mi lakse.izvinjavam se ljudi ako smaram ali zaista mi treba pomoc, a mozda ce i ovaj razgovor nekome nekad pomoci ko bude kupovao auto...
@p hvala i tebi na savjetu. to sam svakako mislila. otici i do servisa da mi prikljuce na komp. i sl. ne znam gdje se to obavlja valjda moze na tehnickom?zamolicu prije kupnje to da uradim.
_BataZiv_0809 wrote:U svakom slucaju, sta god da izaberes kao cilj kupovine, moj ti je savjet da povedes automehanicara od povjerenja i platis mu dnevnicu.
i to ce biti.
sve ce biti provjereno.
moje pitanje je kakav je vw fox.
ima li neko iskustva sa tim autom?