Veliko hvala!
Sretna vam Nova Godina, svako dobro
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ako imas djecu, otpisi megana 2. Mal gepek strasno. Ako ne, onda trazi 1.6 benzinca ili 1.9 dci. Golf moze al tesko naci dobrog. Stilo moze ako je ocuvan. Gledaj i astru g, ali 1.6 benzinca ili dobar 2.0 dti. To su jako dobri motori... SretnoPetroley wrote:Pozdrav! Skuoio sam nekih 5000-6000 KM i odlučih da kupim auto srednjih dimenzija, tipa Golf 4, Megane 2 itd, možete li mi preporučiti nešto? Par ljudi mi je preporučilo Fiat Stilo 1.9 JTD, ima li neko iskustva sa njim? Još jedan savjet, da li da auto tražim po piku ili da se obratim autokućama (prodajnim placevima)?
Veliko hvala!
A i one sluzbeneliaar wrote:Svi predlažu neke Dačie, nema 28 Dačia u gradu
U kojem gradu?liaar wrote:Svi predlažu neke Dačie, nema 28 Dačia u gradu
Za te novce zaboravi na auta koja si predložio i gledaj auta klasu niže. Razlog je taj što su ta auta koja si predložio večinom dobro pregažena i što češ u nižoj klasi nači auta novijeg godišta i u boljem stanju za te novce.Petroley wrote:Pozdrav! Skuoio sam nekih 5000-6000 KM i odlučih da kupim auto srednjih dimenzija, tipa Golf 4, Megane 2 itd, možete li mi preporučiti nešto? Par ljudi mi je preporučilo Fiat Stilo 1.9 JTD, ima li neko iskustva sa njim? Još jedan savjet, da li da auto tražim po piku ili da se obratim autokućama (prodajnim placevima)?
Veliko hvala!
Za ove pare, niko mu nista pametnije od milojce nije predlozio...vozackii wrote:A i one sluzbeneliaar wrote:Svi predlažu neke Dačie, nema 28 Dačia u gradu
Heh, nisam ni ja zagledao, dok nismo "osacovali" jednu za kuće...liaar wrote:Svi predlažu neke Dačie, nema 28 Dačia u gradu
a plus još limuzinadrndalo wrote:Za ove pare, niko mu nista pametnije od milojce nije predlozio...vozackii wrote:A i one sluzbeneliaar wrote:Svi predlažu neke Dačie, nema 28 Dačia u gradu
Ako tebi mladom treba neki izgledom za_eban auto, moze se i Logan ukusno sreditiliaar wrote:Za tu Daciu je najbitnije da nam momak kaže koliko godina ima, i po tome ćeš odmah znati je l' mu ona opcija ili ne.
Meni lično ne bi bila sa moje 23 godine, al' svakom njegovo.

Ništa, izvinjajem se u ime ovih što su se drznuli.... enjoy gravesvozackii wrote:Jebala vas Dacia
Ne bih citroena, nista protiv vec stvar ukusa...konektovan wrote:Evo jedan korektan autic za dgL_a.![]()
Citroen c4 1.6 hdi 66kw (6.999 KM) http ... 647/809186