Kupoprodajni ugovor

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Shutro

#1 Kupoprodajni ugovor

Post by Shutro »

Prije par dana sam kupio auto i sklopio kupoprodajni ugovor, sve regularno, sve papire dobio, al mi momak koji je pravio ugovor pogrijesio zadnji broj registracije, sve ostalo je OK.. Hoce li to predstavljati veliki problem kad budem prevodio auto. :S
drndalo

#2 Re: Kupoprodajni ugovor

Post by drndalo »

Uhvati ti momka da to ispravi, lakse ti je odmah, nego da te vracaju iz MUPa da to isto radis...
chelo

#3 Re: Kupoprodajni ugovor

Post by chelo »

Shutro wrote:Prije par dana sam kupio auto i sklopio kupoprodajni ugovor, sve regularno, sve papire dobio, al mi momak koji je pravio ugovor pogrijesio zadnji broj registracije, sve ostalo je OK.. Hoce li to predstavljati veliki problem kad budem prevodio auto. :S

Ja sam imao gresku u jednom broju u sasiji i vratio me iz mupa, ponovo iz Sarajeva u Posavinu.
Naravno, mi smo to prepravili hemijskom, al na-a :D Mora biti ko suza.
condy

#4 Re: Kupoprodajni ugovor

Post by condy »

Shutro wrote:Prije par dana sam kupio auto i sklopio kupoprodajni ugovor, sve regularno, sve papire dobio, al mi momak koji je pravio ugovor pogrijesio zadnji broj registracije, sve ostalo je OK.. Hoce li to predstavljati veliki problem kad budem prevodio auto. :S
Najbolje bi ti bilo sačiniti anex tog ugovora, u kojem ćeš navesti tačne registraciske oznake.

ili otici u MUP i provjeriti.
Shutro

#5 Re: Kupoprodajni ugovor

Post by Shutro »

E hvala ljudi :D
Danas sam sve zavrsio, prepravio mi je broj i stavio potpis i pecat i to je to :) to je u firmi koja se bavi registracijom :)
Post Reply