Kupoprodajni ugovor
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Shutro
#1 Kupoprodajni ugovor
Prije par dana sam kupio auto i sklopio kupoprodajni ugovor, sve regularno, sve papire dobio, al mi momak koji je pravio ugovor pogrijesio zadnji broj registracije, sve ostalo je OK.. Hoce li to predstavljati veliki problem kad budem prevodio auto. :S
- drndalo
#2 Re: Kupoprodajni ugovor
Uhvati ti momka da to ispravi, lakse ti je odmah, nego da te vracaju iz MUPa da to isto radis...
- chelo
#3 Re: Kupoprodajni ugovor
Shutro wrote:Prije par dana sam kupio auto i sklopio kupoprodajni ugovor, sve regularno, sve papire dobio, al mi momak koji je pravio ugovor pogrijesio zadnji broj registracije, sve ostalo je OK.. Hoce li to predstavljati veliki problem kad budem prevodio auto. :S
Ja sam imao gresku u jednom broju u sasiji i vratio me iz mupa, ponovo iz Sarajeva u Posavinu.
Naravno, mi smo to prepravili hemijskom, al na-a
-
condy
#4 Re: Kupoprodajni ugovor
Najbolje bi ti bilo sačiniti anex tog ugovora, u kojem ćeš navesti tačne registraciske oznake.Shutro wrote:Prije par dana sam kupio auto i sklopio kupoprodajni ugovor, sve regularno, sve papire dobio, al mi momak koji je pravio ugovor pogrijesio zadnji broj registracije, sve ostalo je OK.. Hoce li to predstavljati veliki problem kad budem prevodio auto. :S
ili otici u MUP i provjeriti.
-
Shutro
#5 Re: Kupoprodajni ugovor
E hvala ljudi
Danas sam sve zavrsio, prepravio mi je broj i stavio potpis i pecat i to je to
to je u firmi koja se bavi registracijom 
Danas sam sve zavrsio, prepravio mi je broj i stavio potpis i pecat i to je to