KUPNJA BICIKLA!!!
-
saale
#1 KUPNJA BICIKLA!!!
IMAM NAMJERU KUPITI BIKE PA ET AKO NEKO IMA NEKE PRIJEDLOGE STA UZETI I GDJE, POMOC BI MI DOBRO DOSLA NARAVNO DA JE CJENA RAZUMNA...
- slavkoimamodilera
#2 Re: KUPNJA BICIKLA!!!
Ima vec takva tema, koristi search...
-
saale
#3 Re: KUPNJA BICIKLA!!!
DA NASAO SAM ALI NA TOJ TEMI VJERUJ MI PRICA SE O SVEMU A NAJMANJE O BICIKLIMA...!
- slavkoimamodilera
#4 Re: KUPNJA BICIKLA!!!
OK... hajmo ispocetka... ugasi CAPS LOCK jer to na forumima znaci da galamis... za tim nema potrebe...saale wrote:DA NASAO SAM ALI NA TOJ TEMI VJERUJ MI PRICA SE O SVEMU A NAJMANJE O BICIKLIMA...!
Idi na ciklo centar forum, mozes puno toga saznati... sam ciklo centar ima prodavnicu sa najboljim izborom kvalitetnih bajkova (Kellys, Schwinn, GT....) i dosta dobru (mada poskupu) ponudu dodatne opreme... nalazi se kod kafica Varadero na chvili, Vranicini neboderi...
Odes tamo, popricas s ljudima tamo, nagodni su, posavjetuju te fino i kupis ono sto ti odgovara po zahtjevima i finansijama...
Mozel 'vako?
-
Leonid Breznjev
#5 Re: KUPNJA BICIKLA!!!
slavko 
saale imas 17 tema o kupiovanju bicikla kao i sve linkove, ako kazes da ima samo jedna onda to nije bas istina..
saale imas 17 tema o kupiovanju bicikla kao i sve linkove, ako kazes da ima samo jedna onda to nije bas istina..