Kupiti mali jeftini auto?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- revolver amidza
evo,preletio sam malo preko tvojih postova,..necu reci vjerovatno nista novo,ali,..da li si razmislila o opel kadettu,tzv.kisna kap?vjerovatno jesi,.. mislim da se uklapa u tvoj profil; nisu skupi za kupiti,extra dobrog mozes naci za 3000KM registrovanog naravno,..opet nisu na cijeni kod lopova,.pa mozes mirno spavati,..jeftini su za odrzavanje,..losa tacka im je limarija,..ali i to se da srediti,..ja bih ti preporucio,..1.3 benzin,..ili dizel 1.7,..,auto nije ruzno,..sto se tice francuza,..udobni jesu,..ali,..odrzavanje im je koma,..pogotovo starijih modela,..ne uzdaj se puno u otpade,..renault je posebno kritican,..jer su maltene svake 2god,..za isti model pravili neke betvezne izmjene,..tako da za renault 5 isti model ali 2 god gore dole,neces moci naci isti filter za ulje,dalje da ne pricam,..moja ti je preporuka navedeno,..sretno!
- revolver amidza
kad sam rekao 3000Km,mislim da im je to i maksimalna cijena,..ne vjerujem da ih ima preko te cijene uopce,..ali i za 2milje ih se moze naci pristojne,..moj je prijatelj kupio 90 god registrovan za god,1.6 benzin,..servo volan,ABS.5 vrata,.kaze da je super zadovoljan,..platio 23OOKM
- Lace
opel je bio u razmatranju...ali corsa...i odgovori me frajer a nije mi jos nasao ono sto je predlagao
s obzirom da nemam puno vremena da trazim auto...ja bih da me auto nadje
...prilicno sam se i ohladila od ideje...a trebalo bi da pocnem voziti ipak
cicika...necem smart
s obzirom da nemam puno vremena da trazim auto...ja bih da me auto nadje
cicika...necem smart
-
T8
Moze ako je teretnoLace wrote:ma ne daju starije od 7 godinacar-x wrote:da daju kod nas registrovat, mogo sam ti prodat svog clia.. jes da je mali, ali sa preko 100 konja bila bi glavna na putu.. hehehe
Uvoze se auta koja su npr koristile cvjecare i sl
Primjer je Fiat Punto 1998 koji kosta belive or not 4000KM
Morate platiti neki sertifikat tamo u Bijeljini da se auto moze koristiti kao putnicko (50 KM) i kupiti zadnja sjedista
http://www.bn-auto.net/index.php?sel=1& ... 0&view=192