Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eh jebiga jarane, ja sam fino pitao da li ko zna......... a za mob sam skupljao malo duzne znas..... a da mi je lahko odvojiti 30 km, ne bih postavio na forum ovo........
zato rip..... a ako znash reci, a ako ne ----> shut up
To mi je pravo glupo što si uradio, bolje da si kupio telefon kod ovlastenog distributera i nebi imap problema! Što se tiće siimensa to ti je velika greška, ja ga ne bih uzeo da mi ga đaba daju, zato jer su simensi jako loši, ako ne i najslabiji na polju mobilnih telefona! Bolje da si uzeo Nokiu, ili sony erickson, ili samsunga!
Jasho wrote:To mi je pravo glupo što si uradio, bolje da si kupio telefon kod ovlastenog distributera i nebi imap problema! Što se tiće siimensa to ti je velika greška, ja ga ne bih uzeo da mi ga đaba daju, zato jer su simensi jako loši, ako ne i najslabiji na polju mobilnih telefona! Bolje da si uzeo Nokiu, ili sony erickson, ili samsunga!
a shto je najgore, mob mi treba sutra ujutro...... ako ga do tad ne dekodiram.... nishta od njeg.... idem u hr u posijetu i shta ce mi tamo kad ne radi.... a bit cu malo duze tamo shta je najgore.... a ko ce toliko bez mobitela.... a ovaj rezervni shta sam korisitio je UMRO
............ evo i ja sam po internetu cijelu noc trazio ali nigdje........
Probaj ovaj **00012*76767676# ili ovaj **00012*09775687# ako ta dva ne rade onda nemoj vise da pokusavas zato sto imas samo 3-5 pokusaja. Obavezno to radi bez kartice u telefonu. Nemoj da me krivis ako nesto pokvaris i nemoj vise od dva pokusaja da pravis.
@duh sa sjekirom .
Pasa moj Seimensove telefone je nemoguce otkljucati preko IMEI broja isto kao i motoroline samsungove i ericcsonove telefone -samo se nokia telefoni mogu otkljucati preko IMEI broja tak oda nemoj pokusavat bex potrebe .
Da bi otkjucao simensov mobitel moras imati USB data cabal i software ili Smart clip koji kosta 200e a software se moze naci na ebay po cjeni otprilike za 15-204.
sto znaci da ces vjerovatno morati platiti otkljucavanje ili nekom ruku zavrnuti da ti to otkljuca.